Adevarul e ca ai avut ocazia sa fii cu ea si ai ratat-o, iar acum nu mai sunt sanse sa te placa. Cu totii stim cel putin o persoana minunata in fata careia am gresit cu ceva si este in regula. Trecutul e trecut, asa ca nu te mai gandi la ce ar fi fost daca... Da, inteleg, iti placea de ea si acum ai vrea sa o luati de la 0, insa asta nu e posibil. Nu are niciun sens sa incerci sa repari ceva ce nu poate fi reparat. Incearca sa te bucuri de faptul ca acum stii macar ce fel de iubita ti-ai dori. Atunci cand o fata iti va atrage atentia in mod pozitiv macar vei stii ce sa nu mai faci. Stai linistit, nu e ea singura din Cosmos. Este, cu siguranta, undeva cineva si pentru tine. E imposibil sa nu fie asa. Doar ca acel cineva nu era ea, atat.
Sigur ca tu ai gresit, dar daca s-a combinat asa repede cu altul, inseamna ca nu te-a iubit asa mult pe cat crezi tu. Evident ca nu avea nici o obligatie sa te astepte pe tine in caz ca te razgandesti, dar una peste alta daca e cu ala acum, inseamna ca i-a trecut de tine...si chiar daca nu i-a trecut definitiv si ai reusi cumva s-o intorci la tine, ai lua-o direct de la "consumator." Daca eu as fi in locul tau, nu as putea sa trec peste faptul ca si-a tras-o cu ala, chiar daca greseala (vina) a fost a mea pentru ca m-am despartit de ea.
Este intr-adevar prea tarziu pentru tine, ai ranit-o si ai pierdut-o, deci sanse sa se mai intoarca acolo unde nu a primit ce a avut nevoi, nu mai sunt.
Nu-i nimic, se mai intampla... ideea este sa inveti din greseli sis a nu le mai repeti niciodata, ca sa nu suferi.
Acum cauta-ti alta!
De unde ști că nu a fost cu tine doar din interes? Zic asta datorită faptul că s-a cuplat cu unul mult mai în vârstă ca ea, cel mai probabil pentru banii lui.
Interes?
Nu m-a lasat o data sa platesc ceva
Mereu imi lua tot felul de mancaruri, haine, etc si eu nu am cheltuit mai mult de 10 lei
Stai linistit, nu ai gresit.
Gandeste-te ca nu ai fi luat bac-ul, crezi ca ea ar fi fost alaturi de tine? Eu zic ca nu...
Calmeaza-te, nu te iubea enorm, esti naiv si nu ai experienta de aia gandesti asa. Oameni care se iubesc enorm se pot astepta multi ani, nu e cazul vostru. Ca sa fim la obiect, nici tu nu o iubeai.
Da, ai pierdut o relatie ( despre care oricum simteai ca te sufoca ) este simplu, cauta alte relatii.
Relatiile sunt importante dar nu iti distruge perspectivele de viitor din cauza lor.
Este putin probabil ca primele tale relatii sa dureze, asa e viata, esti la inceput si ai nevoie de experiente.
Bafta
Totusi eu zic ca la 19 ani ar cam trebuii sa am relatii de lunga durata, altii au relatie de 3 ani de la 16-17 ani si eu n-am avut una mai lunga de 2 luni, oamenii se plictisesc repede in ziua de azi
Eu cred ca ar trebui sa aduni experienta, ai sa vezi ca mentalitatea se schimba dupa vreo 3-4 relatii si privesti lumea cu alti ochi.