Adevarul e ca ai avut ocazia sa fii cu ea si ai ratat-o, iar acum nu mai sunt sanse sa te placa. Cu totii stim cel putin o persoana minunata in fata careia am gresit cu ceva si este in regula. Trecutul e trecut, asa ca nu te mai gandi la ce ar fi fost daca... Da, inteleg, iti placea de ea si acum ai vrea sa o luati de la 0, insa asta nu e posibil. Nu are niciun sens sa incerci sa repari ceva ce nu poate fi reparat. Incearca sa te bucuri de faptul ca acum stii macar ce fel de iubita ti-ai dori. Atunci cand o fata iti va atrage atentia in mod pozitiv macar vei stii ce sa nu mai faci. Stai linistit, nu e ea singura din Cosmos. Este, cu siguranta, undeva cineva si pentru tine. E imposibil sa nu fie asa. Doar ca acel cineva nu era ea, atat.
Este intr-adevar prea tarziu pentru tine, ai ranit-o si ai pierdut-o, deci sanse sa se mai intoarca acolo unde nu a primit ce a avut nevoi, nu mai sunt.
Nu-i nimic, se mai intampla... ideea este sa inveti din greseli sis a nu le mai repeti niciodata, ca sa nu suferi.
Acum cauta-ti alta!
De unde ști că nu a fost cu tine doar din interes? Zic asta datorită faptul că s-a cuplat cu unul mult mai în vârstă ca ea, cel mai probabil pentru banii lui.
Sigur ca tu ai gresit, dar daca s-a combinat asa repede cu altul, inseamna ca nu te-a iubit asa mult pe cat crezi tu. Evident ca nu avea nici o obligatie sa te astepte pe tine in caz ca te razgandesti, dar una peste alta daca e cu ala acum, inseamna ca i-a trecut de tine...si chiar daca nu i-a trecut definitiv si ai reusi cumva s-o intorci la tine, ai lua-o direct de la "consumator." Daca eu as fi in locul tau, nu as putea sa trec peste faptul ca si-a tras-o cu ala, chiar daca greseala (vina) a fost a mea pentru ca m-am despartit de ea.
Stai linistit, nu ai gresit.
Gandeste-te ca nu ai fi luat bac-ul, crezi ca ea ar fi fost alaturi de tine? Eu zic ca nu...
Calmeaza-te, nu te iubea enorm, esti naiv si nu ai experienta de aia gandesti asa. Oameni care se iubesc enorm se pot astepta multi ani, nu e cazul vostru. Ca sa fim la obiect, nici tu nu o iubeai.
Da, ai pierdut o relatie ( despre care oricum simteai ca te sufoca ) este simplu, cauta alte relatii.
Relatiile sunt importante dar nu iti distruge perspectivele de viitor din cauza lor.
Este putin probabil ca primele tale relatii sa dureze, asa e viata, esti la inceput si ai nevoie de experiente.
Bafta
Interes?
Nu m-a lasat o data sa platesc ceva
Mereu imi lua tot felul de mancaruri, haine, etc si eu nu am cheltuit mai mult de 10 lei
Totusi eu zic ca la 19 ani ar cam trebuii sa am relatii de lunga durata, altii au relatie de 3 ani de la 16-17 ani si eu n-am avut una mai lunga de 2 luni, oamenii se plictisesc repede in ziua de azi
Eu cred ca ar trebui sa aduni experienta, ai sa vezi ca mentalitatea se schimba dupa vreo 3-4 relatii si privesti lumea cu alti ochi.