Putine persoane din Romania sunt deschise la anumite subiecte mai "sensibile".
In mare parte din cauza indoctrinarii si a manipularii.
Eu ma consider o persoana deschisa, pot discuta despre absolut orice, n-am retineri.
Cu siguranta Am fost intotdeauna o persoana foarte deschisa la minte si (sper) destul de matura
Foarte bine spus,, din Romania,, pentru ca in vest nu o sa gasesti asa ceva, nu am fost dar admir cateva state in care oamenii stiu sa isi traiasca viata pina in cel mai mic detaliu si fara nici un fel de rusine, la noi in schimb, adevarul doare, daca te imbraci diferit altii isi dau coate iar prostia (fara a jigni pe cineva) este la loc de cinste
Ce altceva poti sa astepti intr-o tara in care falsul, minciuna, maneaua si plagiatul e la moda? In care dragusanca e vedeta si aia de au picat bacul iau 600 de lei somaj? In care medicii si profesorii au salarii de mizerie, dar cele care vand bilele de avion au 3000 de euro salar? In care totul e interzis si ne miram cum au ajuns tinerii...in care promovam democratia dar nu renuntam pentru nimic in lume la ideile comuniste(vezi n cazuri la aceasta categorie). Pentru a nu mai judeca oamenii dupa cum arata si ce prefera ci dupa ce le poate capul si ce suflet au e nevoie de deschidere mentala. Imi pare rau, dar aici nu gasesti asa ceva!
Da, ai dreptate, infectia in care se scalda aceasta tara nu poate fii tratata cu antibiotice, este un fel de HIV personal fabricat in laboratorul Romania iar noi suntem cobaii Europei iar cei care trec granita sunt acei care au gasit drumul din labirint, sunt mandru k sunt roman dar mi-e rusine ca aceasta tara se scalda de la revolutie, sau ce o fii fost aia, in putrefactie. Asta este realitatea, a mea, a ta, si a altoor persoane