| jianu4000 a întrebat:

se poate stabili cu exactitate cand si-a pierdut o fata virginitatea, asta se poate face la spital sau la un medic ginecolog?

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Daca si-o pierde cu tine, simti si tu, plus ca si pe ea o doare putin. Si daca vrei sa fii sigur, la un medic ginecolog!

8 răspunsuri:
| EMAR a răspuns:

Data ora minutul si cu cine nu se poate afla cu exactitate de la mediul ginecolog... Lucrurile acestea ți le poate spune doar ea.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu se poate stabili asa ceva nici macar cu o eroare de cateva zile. Nici cu o eroare de cateva luni. Nu e computer sa se imprime data cand a fost dezinstalat programul virginitate 2.0.

| jianu4000 explică:

Vroiam sa spun ca atunci cand am facut noi sex nu am prea simtit ceva(pe 2 ianuarie)... si de aia am intrebat daca se poate spune cam cu cat timp si-a pierdut virginitatea, in luni nu zile happy

| névtelen a răspuns:

Nu se poate afla nicaieri cu exactitate cand si.a pierdut virginitatea.

| ombladon a răspuns:

Dar cine esti tu? Daca nu o crezi, te desparti de ea, nu faci pe detectivul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, exista testele cu carbon, asa am descoperit si cand au disparut dinozaurii. Asta daca la dezvirginare nu si-a uitat vreunul ceasul in ea, asta ar fi metoda ceva mai simpla.

| AnonimSpinit a răspuns:

E stabilit in momentul de dupa actul sexual... daca ti-ai facut-o cu ea, atunci e clar ca ai dezvirginato, si da se poate stabili la un medic ginecolog.

| marinaa9 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing