anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

si La multi ani in primul rand!

Am inceput sa vorbesc cu o fata in ultima saptamana a anului 2018.Totul era ok.

Am comunicat cu ea dar numa prin Instagram.

De revelion i-am spus ca is plecat la oras si ea mi-a spus ca il face cu o prietena.

Dar, nu prea dadea semne multe ca ar fi interesata ci, doar amabila.Pana la miezul noptii când i-am spus un an nou fericit si la multi ani.Mi-a multumit si o gramada de pupicuri de zici ca erau pe banda.Si eu am reactionat asa putin.In 1 ianuarie am vorbit pana pe la ora 17 si ceva.Acolo nu a mai raspuns.Am zis in gândul meu: Raspunde ea când poate.S-a facut seara, eu eram obosit si nu a intrat.I-am trimis mesaj ca ma culc ca sunt obosit. Aproape de 1 noaptea mi-a trimis un singur cuvant prin mesaj: Dormi?

Nu i-am raspuns ca dormeam. Urmatoare zi i-am spus frumos ca da, adormisem.La care e raspunde: Pai, credeam ca nu dormi si mna.

Mi-am dat seama ca e diferita.Ce persoana mai ales fata iti trimite mesaj la aproape 1 noaptea.

Am tot vorbit pana am ajuns la o comunicare verbala facand schimb de numere.

Am tot vorbit si am ajuns la niste mesaje putin mai ciudate, in care i-am spus la gluma fix asa:Ma darami psihic femeie.

La care ea:Fata, nu femeie ci, inca fata mare.

I-am propus sa iesim si raspunsul a fost fix asa:Hmm..nu ar fi rau.Cred ca ar fi interesant.

Daca mi-a spus toate lucrurile astea in asa scurt timp inseamna ca exista o mica atractie?

Ca ma atrage asa cum arata si cum gandeste.

Numa are o stima de sine putin cam scazuta.Se considera proasta, neatractiva, rea si inca ceva. Ceea ce nu e adevarat, la cum colcaie baietii dupa ea.

Fata face anul acesta 18.Deci,e minora inca.

Va multumesc.

5 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Cum poate fi atracție când nu o ști personal? Degeaba vorbești non verbal cu o persoana, când o vezi e cu totul altceva.

| Ineys a răspuns:

Poate exista o mica atractie, dar 100% doar ea iti poate confirma. Noi putem doar sa ne dam cu parerea.

| ShadonyX a răspuns (pentru Elena9328):

Bine,atractie nu e chiar cuvântul potrivit.Dar voiam sa insinuez ca e interesata putin daca vrea sa ma cunoasca, Nu neaparat fiind vorba de o vitoare relatie ci doar ca persoana.

| ShadonyX a răspuns (pentru Ineys):

Logic ca nu puteti sa stiti exact.Doream doar o parere.Decizia oricum eu o iau intr-un final.

| Emma30555 a răspuns:

Cred ca merita sa încerci. Ea pare sa își dorească sa va vedeți