Am facut legaturi fortate. Imi insult intelectualul citid postarea ta si nu reusesc sa gasesc intrebarea. Ma ajuta cineva va rog?
Si cu tine acum, din cauza plansului nu a mai putut scrie
Dar totusi ce doreste?
Ce sa doreasca? s-a spovedit ca la popa ca vezi doamne era frumos cu fat frumos, crezi ca stiu ce doreste? ca era frumos si gata
Ce rost avea sa posteze. E de ajuns drama a noastra de zi cu zi.
Ce mare dreptate ai! vin sa-ti dau un ca meriti
Doar daca esti fata atunci iau in , SpartkMyPuppy daca vrei te putem consola la o conferinta, daca simti si te-ar ajuta in vreun fel.
Gresit, I'm boy dar daca doresti ma operez
Nasol... din cate am inteles dureaza foarte mult (formalitatile, multe teste psihologice) sa "ti-o sculptezi"
Nu, iti dau toporul dar sa fi miloasa, macar sa se vada ca a fost ceva ceva
Cam sadic sa ii dai cu toporul, culmea sa nu ii tai din prima
Sa ma dezbrac sau imbracat?
Putin conteaza acest detaliu. Mai degraba proaspat ras.
Si restul unde e? Asta e o poveste sau o intrebare? Vorbesti la recut deci: s-a terminat sau vrei sa stii daca e bine? De bine, nu vad de ce nu? S-a terminat si nu sti ce sa faci? Siferi? Vrei sa-l uiti? Daca e ceva de genul ar fi bine sa aveti o ultima sau prima discutie pe tema relatiei si daca nu e sa fie uita-l ca esti tanara.
Nu ai varsta de a te implica intr-o relatie. Chiar dacă te aştepţi ca el să fie serios, este totuşi cu 4 ani mai mare. Pentru vârsta ta, statistica nu dă şanse mai mari pentru o RELATIE DE DURATA (poate 1% reuşită…).
Ce riscuri eşti dispusă să-ţi asumi?
Greşelile au ca miză nu doar "povestea prezentului" ci consecinţele ce privesc "viitorului" în COMPLEXITATEA lui…
Parerea mea e ca aveti o relatie c-am dificila. Evident exista doua variante ( sa ramaneti impreuna sau nu ). Daca ve-ti ramane impreuna va trebui sa va obisnuiti sa va vedeti decat in vacante ( adica destul de rar ). In acest caz gandeste-te cat de mult vreti sa aveti o relatie. Altfel spus: cat de mult puteti rezista sa fi-ti impreuna dar in mare parte din timp sa stati la distanta unul de celalalt. Daca se merita. Iar daca alege-ti ( spun alege-ti pentru ca nu e doar decizia ta, ci si a lui ) sa ramane-ti prieteni, totul va fi ca inainte ( aproape ), insa va ve-ti intrebaamandoi ceva timp ceva de genul: "oare cum ar fi fost daca ramane-am impreuna?"...Ar mai exista o varianta de mijloc. Cat timp esti in vacanta ( sau ma rog..la tara ) sa fi-ti in preuna iar in timpul scoli sa fi-ti prieteni. Insa, aici ar fi o problema. Daca in timpul scoli vre-unul dintre voi va vreau sa-si faca prieten/prietena, cand va veni vacanta ar trebui sa se desparta dintr-o data... P.S. Am mai vazut relatii cu diferente ca a ta. Nu mai e ceva ciudat. Insa gandeste-te ca la varsta lui vede o relatie altfel decat tine. Ma refer ca va vrea ( daca nu o face deja ) sa iti puna mana pe partile intime si chiar sa vrea sa faceti sex, ceea ce nu e prea preferabil la varsta ta. Sfatul meu e: daca continui relatia sa nu depasesti un anumit nivel de intimitate deoarece ai o varsta. Sper sa iei alecerea cea mai buna pentru tine.
RRSecularHumanist întreabă: