Am facut legaturi fortate. Imi insult intelectualul citid postarea ta si nu reusesc sa gasesc intrebarea. Ma ajuta cineva va rog?
Parerea mea e ca aveti o relatie c-am dificila. Evident exista doua variante ( sa ramaneti impreuna sau nu ). Daca ve-ti ramane impreuna va trebui sa va obisnuiti sa va vedeti decat in vacante ( adica destul de rar ). In acest caz gandeste-te cat de mult vreti sa aveti o relatie. Altfel spus: cat de mult puteti rezista sa fi-ti impreuna dar in mare parte din timp sa stati la distanta unul de celalalt. Daca se merita. Iar daca alege-ti ( spun alege-ti pentru ca nu e doar decizia ta, ci si a lui ) sa ramane-ti prieteni, totul va fi ca inainte ( aproape ), insa va ve-ti intrebaamandoi ceva timp ceva de genul: "oare cum ar fi fost daca ramane-am impreuna?"...Ar mai exista o varianta de mijloc. Cat timp esti in vacanta ( sau ma rog..la tara ) sa fi-ti in preuna iar in timpul scoli sa fi-ti prieteni. Insa, aici ar fi o problema. Daca in timpul scoli vre-unul dintre voi va vreau sa-si faca prieten/prietena, cand va veni vacanta ar trebui sa se desparta dintr-o data... P.S. Am mai vazut relatii cu diferente ca a ta. Nu mai e ceva ciudat. Insa gandeste-te ca la varsta lui vede o relatie altfel decat tine. Ma refer ca va vrea ( daca nu o face deja ) sa iti puna mana pe partile intime si chiar sa vrea sa faceti sex, ceea ce nu e prea preferabil la varsta ta. Sfatul meu e: daca continui relatia sa nu depasesti un anumit nivel de intimitate deoarece ai o varsta. Sper sa iei alecerea cea mai buna pentru tine.
Nu ai varsta de a te implica intr-o relatie. Chiar dacă te aştepţi ca el să fie serios, este totuşi cu 4 ani mai mare. Pentru vârsta ta, statistica nu dă şanse mai mari pentru o RELATIE DE DURATA (poate 1% reuşită…).
Ce riscuri eşti dispusă să-ţi asumi?
Greşelile au ca miză nu doar "povestea prezentului" ci consecinţele ce privesc "viitorului" în COMPLEXITATEA lui…
Si cu tine acum, din cauza plansului nu a mai putut scrie
Ce sa doreasca? s-a spovedit ca la popa ca vezi doamne era frumos cu fat frumos, crezi ca stiu ce doreste? ca era frumos si gata
Ce rost avea sa posteze. E de ajuns drama a noastra de zi cu zi.
Doar daca esti fata atunci iau in , SpartkMyPuppy daca vrei te putem consola la o conferinta, daca simti si te-ar ajuta in vreun fel.
Si restul unde e? Asta e o poveste sau o intrebare? Vorbesti la recut deci: s-a terminat sau vrei sa stii daca e bine? De bine, nu vad de ce nu? S-a terminat si nu sti ce sa faci? Siferi? Vrei sa-l uiti? Daca e ceva de genul ar fi bine sa aveti o ultima sau prima discutie pe tema relatiei si daca nu e sa fie uita-l ca esti tanara.
Nasol... din cate am inteles dureaza foarte mult (formalitatile, multe teste psihologice) sa "ti-o sculptezi"
Nu, iti dau toporul dar sa fi miloasa, macar sa se vada ca a fost ceva ceva
Cam sadic sa ii dai cu toporul, culmea sa nu ii tai din prima
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: