| Ontarget a întrebat:

Stie careva, cum se face ca desii am doar 21 de ani, pana acum, am avut si o relatie si cateva aventuri cu fete mai mari decat mine... cea mai mare varsta de pana acum, a fost de 7 ani diferenta fata de mine. Si bineinteles, imi place! Dar ciudat este ca, de fiecare data eram eu cel abordat, dar eu cand incerc sa abordez, parca nu imi iese, merge pana la un punct, si buf, s-a terminat. Ce ar fi de facut?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa perseverezi, chiar daca de fiecare data totul trebuie reluat de la 0 (ZERO). Succes!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta pentru ca tu abordezi fete mai frumoase si esti abordat de fete mai putin frumoase nu-i asa?

| Ontarget explică (pentru RAY):

Chiar invers! Sunt abordat de fete frumoase, in mare parte... Fete la de la care chiar nu ma astept sa le trezesc vreun interes. Dar se pare ca aparentele inseala. RAY, avand in vedere ca esti foarte activ pe TPU, astept un raspuns mai eficient de la tine.winking

| RAY a răspuns (pentru Ontarget):

Fetele au mai multe pretenti cand sunt abordate fata de cand ele abordeaza un barbat, asta sa si dovedit intr-un studiu, speed dating in general sunt mai multi barbati decat fete dar cand e invers si barbati aleg ele mau lasa din pretenti

| RAY a răspuns (pentru Ontarget):

Si cand te abordeaza fetele asta ce isi comunica?

| Sas a răspuns:

În ce loc te-au abordat fetele?