Satisfactia si placerea resimtita de catre femeie in timpul actului sexual intretinut cu un penis normal (asa cum l-a prevazut natura) sau cu un penis circumcis (mutilat), practic este acelasi. Femeia NU simte absolut nici-o diferenta in privinta calitatii actului sexual, insa ceea ce poate sa o socheze intr-o oarecare masura este aspectul aparte, anormal, in conceptia barbatilor care nu sunt de religie iudaica ori musulmana. Daca prietena te iubeste cu adevarat acest aspect (probabil) nici nu va fi luat in seama. Multa sanatate!
Chiar nu are nici o importanta ca esti ori nu circumcis!
Si cred ca, prietena ta nu a vazut prea multi baieti dezbracati, incat sa faca nazuri, ca esti diferit de altii.
In fond, nici nu conteaza ca esti sau nu circumcis, atata vreme cat esti capabil sa intretii un act sexual si sa satisfaci o fata/femeie.
M-a vazut o data dezbracat cand ieseam din dus dar nu a zis nimic, sau poate nu a observat.
A vazut ea, de toate felurile; daca nu ti-a spus ca o ai mica, poti sta linistit!
Tine de traditia din islam, nu este mentionata in Coran ( este diferita de cea din Biblie), eu spun cum a fost la mine. La 12 ani mi-a fost facuta, fara anestezie ca sa arate vointa mea, este dureroasa iti dai seama dar rezisti ca esti baiat. Toti musulmanii sunt circumcisi. Tatal meu e musulman, eu sunt ORTODOX si am facut circumcizia doar din respect fata de religia tatalui meu ( si el este circumcis), nu pentru legamantul cu Allah. Mai am cativa prieteni care au circumcizie si desigur care urmeaza sa fie circumcisi.
Pentru ca reprezinta pentru musulmani logodirea cu Allah, si Allah a fost circumcis.
beausingurlamasamea întreabă: