| Utilizatorul33997289 a întrebat:

Salut TPU

Sunt baiat am 18 ani și am o altfel de gândire

Vreau să mă ajutați cu un sfat in special cei mai trecuți prin viață. bărbați. femei

Mă consider urat,nu am dinții drepți, cu nici un fel de frizura nu arat bine, nu mi crește barba.

Nu am avut niciodată o relație..nu știu să vorbesc cu fete

Nu am simt deloc okk

Am început să merg și la sala...nu sunt gras sau slab..sunt normal am 190cm înaltime.

Chiar mă gândesc uneori cum de un om atât de mare nu e in stare să vorbească cu o fata..nu sunt in stare nici să intru în vorbă cu una..de menținut conversația nici nu are rost sa zic.

Acum că v-am spus aceste chestii vreau să sa va spun și planul meu și să vă dați cu părerea va rog

Mă gândeam să fac cumva și să investesc bani și multe chestii în mine tip de câțiva ani.și poate pe la 25 de ani sa încep și eu să vorbesc cu femei

Dar uneori când mă gândesc la planul asta îmi vine ceva in minte.mă gândesc că după aia e mai grav că la 25 de ani nu am expierenta și atunci chiar mă fac de râs daca nu reușesc să vorbesc cu vreo fata.

Nu știu ce să fac..va rog ajutați-ma

Cat de bine suna acest plan?

Posibil multi ar spune că ce e așa greu să vorbești cu o fata?

-Eu nici nu știu ce să zic..cum sa încep..sunt 0

Acum când scriu asta am realizat că eu am de fapt 2 probleme.dar 2în 1 cum s-ar spune

Dacă ați citit tot va rog frumos sa mă ajutați cu niste sfaturi
Am fost toată viața copilul care fugea de vorbitul cu fete pentru că îmi era rușine..stăteam mereu cu ochii în telefon și așa a trecut timpul până m-am trezit

Va rog sa nu mi spuneți doar du-te și vorbește cu una pentru că oricum nu știu cum să intru în vorbă cu una deci e degeaba.

Fiecare sfat e bine primit, dau funda