anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,
Sunt baiat am 18 ani și am o altfel de gândire.
Vreau să mă ajutați cu un sfat, in special cei mai trecuți prin viață bărbați, femei.
Mă consider urat, nu am dinții drepți, cu nici un fel de frizura nu arat bine, nu-mi crește barba.
Nu am avut niciodată o relație..nu știu să vorbesc cu fete
Nu am simt deloc okk.

Am început să merg și la sala...nu sunt gras sau slab..sunt normal am 190cm înaltime.

Chiar mă gândesc uneori cum de un om atât de mare nu e in stare să vorbească cu o fata..nu sunt in stare nici să intru în vorbă cu una..de menținut conversația nici nu are rost sa zic.
Acum că v-am spus aceste chestii vreau să sa va spun și planul meu și să vă dați cu părerea va rog
Mă gândeam să fac cumva și să investesc bani și multe chestii în mine timp de câțiva ani și poate pe la 25 de ani sa încep și eu să vorbesc cu femei.

Dar uneori când mă gândesc la planul asta îmi vine ceva in minte.Mă gândesc că după aia e mai grav că la 25 de ani nu am experienta și atunci chiar mă fac de râs daca nu reușesc să vorbesc cu vreo fata.
Nu știu ce să fac..va rog ajutați-ma

Cat de bine suna acest plan?

Posibil multi ar spune că ce e așa greu să vorbești cu o fata?

-Eu nici nu știu ce să zic..cum sa încep..sunt 0

Acum când scriu asta am realizat că eu am de fapt 2 probleme. dar 2în 1 cum s-ar spune.

Dacă ați citit tot va rog frumos sa mă ajutați cu niste sfaturi.
Am fost toată viața copilul care fugea de vorbitul cu fete pentru că îmi era rușine..stăteam mereu cu ochii în telefon și așa a trecut timpul până m-am trezit.

Va rog sa nu-mi spuneți doar du-te și vorbește cu una pentru că oricum nu știu cum să intru în vorbă cu una deci e degeaba.

Fiecare sfat e bine primit, dau funda

9 răspunsuri:
| Simonaalix a răspuns:

Bună eu sunt o fata asa și eu am fost ca și tine exact asa trebui sa ai încredere în tine și sa nu mai te consideri urit pentru ca fiecare suntem frumoși în felul nostru ci pentru încrederea și curaj îți recomand din suflet cărți creeate pentru a te ajuta sau psiholog unde sigur poți vb deschis și va fi o rezolvare îți doresc din suflet succes

| TimberWolf a răspuns:

Uite, un lucru bun pe care ar trebui sa-l corectezi la tine ar fi sa incepi sa inveti sa scrii corect gramatical, daca o fata calumea ar fi vazut in ce hal ai scris aici puteai sa fi si printul din Persia ca nu mai statea de vorba cu tine.

| 1onur a răspuns:

Găsește un loc de muncă! Și îți spun asta cu toată inima mea și sufletul meu! Dumnezeul îmi este martor!

Când ai să începi să muncești, îți găsești o fată muncitoare, și serioasă, la fel ca tine, și va ridicați împreună!

Eu am un coleg de muncă, tot așa un băiat simplu ca tine tot așa avea probleme cu fetele să vorbescă era, timid și retras, sa împrietenit cu o fată de la muncă, și s-a schimbat mult! nu mai este deloc la fel băiatul acela timid, retars, sa aibă frică de fete, femei acum este cu fata aia și l-am văzut total schimba nu mai deloc băiatul care îl știam la locul de muncă întâlnești o groază de situații care nici în filme nu le vezi! nu le ști!

| 1onur a răspuns (pentru 1onur):

Ai și avantajul care multe fete, femei îl adoră la bărbați, băieți, ești înaltă Man! Și eu îmi doresc să fi fost la fel de înalt ca tine!

Te rog frumos nu ma înțelege greșit! Nu vrea să consideri sfatul meu cel dau cu toată inima și tot sufletul meu ție " cel mai bun" Man! Ai vârsta nepoților mei! Așa îți vorbesc și ție Dumnezeu îmi este martor!

Nu vrea nici sa consideri să vezi răspunsul meu ca "singura opțiune" nu este singura opțiune pentru tine! Ești extrem tânăra ești abia la începutul vieți, și este absolut normal, Man! Să nu ști nimic, nimeni nu a venit priceput pe lumea asta! în privința la absolut nimic! Te vei lovi în viața de enorm de multe situații iar toate acele probleme....situații! suferințe, necazuri, Ori te vor forma ca bărbat! Ori te vor ține în jos! Trebuie să fi enorm! De atent cu oamenii fiindcă nu toți oamenii sănt oamenii Adevărați! și reali! Nu ști în viața de ce fel de oamenii dai! încrederea ta să fie fără de negare în Dumnezeu! și Hristos! Femeie, fete, sănt câte vrei, și pentru femei și fete sănt bărbați, băieți câte vor ele, de Dumnezeu sa nu te îndoi niciodată!

Foarte bine faci BRAVO! dacă Dumnezeu te ajută și ai situații financiară bună, investește în tine să fi un om mai bun în viața pe orice plan și orice direcție îți dorești să ai în viață! ai abia 18 ani Man! Nu te necăji atâta! Găsești tu un loc de muncă dacă vrei și îți dorești! Man!

| 1onur a răspuns (pentru 1onur):

Poți discuta și cu tatăl tău! Orice problemă, bărbătească! Te poți sfatui cu el, de la tată la fiu, nu este nimic greșit și nai de ce să-ți fie ruși de tatăl tău să-l întrebi ceva.

Contează enorm de mult! Ca un tată să-și îndrume fiul, sfătuiască fiul în viață fiindcă ești încă abia început nu ai habar de multe boss! Și nu este nimci greșit în asta! Poți discuta cu tatăl tău orice! De El niciodată să nu te ferești în privința la nimic! El te poate pune pe drumul cel mai bun în viață! Fiindcă orice tată a fost ca propriul său fiu! Și el știe prin ce treci, și crede-mă frate! El o săte înțelegeă mai bine ca ori și cine să fie!

Foarte bine faci ca mergi la sală! Bravo ție Man! Doar ai grija să nu te apuci de prosti steroizi și alte chimicale nocive!

| MihaiSpeedster a răspuns:

Coane, ia-o cu începutul. Așa cum bebelușul nu poate să alerge în sprint de când se ridică în 2 picioare, nici tu nu poți să vrăjești dacă n-ai experiență. Ia-o domol. Stai de vorbă cu fete pe subiectele cele mai nevinovate. Vecina, colegă, tipa de pe scaunul de lângă, în tramvai… Și pune-ți în gând ca e doar chit-chat, scopul nu e să te combini. Elimina orice intenție romantică din start. Doar fă conversație uzuală, despre ce mișto a fost filmul de aseară, au scumpit ăștia metroul, ce blugi mișto erau pe vremuri, când nu se purtau rupți, ti-ai luat bicicletă mov, câinii-s mai mișto decât pisicile, etc. Nu te va judeca nici o gagică dupa cum conversezi despre chestii nevinovate. Ușor-ușor te obișnuiești cu prezența feminină, vezi că nu te mușcă, vezi că nu e mare șmecherie să dai din gură. Pasul 2, când simți că nu mai ești așa timorat și nervos, începi să mai rafinezi, mai dai câte un apropos, la modul general, gen despre cum vezi tu o relație. Mai faci o glumiță, mai bagi un compliment subtil, apoi te forțezi să nu salivezi, sau să te înroșești, sau să te bâlbâi. Fii zen. Pe măsură ce conversezi, o să dezvolți un simț aparte, să vezi cum e să fii pe aceeași lungime de undă. Sau cum să te pui pe aceeași lungime de undă. Înveți să te faci plăcut. Să citești semnale non-verbale. Înveți să reacționezi în diferite situații, să vezi că nu tot ce zboară se mănâncă. Și că nu e mare durere dacă o discuție merge altfel decât ai fi așteptat. Pasul 3, invită amical la un suc sau o cafea, Nu te aștepta să dureze treaba asta câteva zile. Ai nevoie de luni de zile, poate un an-doi ca să îți schimbi subconștientul, percepția, autoîncrederea. Pasul 1, minim 5-6 luni. Pasul 2, 5-6 luni. Pasul 3, depinde de tine. Așa cum bebelușul are nevoie de ani ca să sprinteze. Și dacă mai iei din când în când vreo ironie, nu te descuraja, gândește-te că tu ai un nivel de inteligență mai mare. Dacă vrei să-ți spun mai multe, îți dau contul meu de Revolut și mai vorbim… Hai că glumesc, nu te speria. Baftă. Și pune botul la ce spun toți "deștepții".

| MihaiSpeedster a răspuns (pentru MihaiSpeedster):

Am vrut sa spun "nu pune botul "winking.
Peace!

| FreddieM a răspuns (pentru MihaiSpeedster):

Fain răspuns, exact din viata mea, felicitări.
Cheers

| Crackman a răspuns:

Man, trebuie doar sa incerci pe baza la mai multe rateuri o sa inveti ce si ce nu vorbesti cu o fata