Deci chestia asta, mi s-a întâmplat mie în Italia, să văd una de 14 ani cu unul de 12. Și crede-mă băiatul ăla era mult mai mic ca ea la înălțime... și îi vedeam că se pupau pe buze... Și eu mă gândeam, ''fracsu' ăsta mai mic o pupă pe buze?''
Pai sunt confuz bro
Da! Si eu am o situati similara :deci eu am 13 ani si o prietena de a fratelui meu care e cls a 8-a in clasa cu el dar chestia e ca si eu o plac si ea pe mine deoarece in tabara de vara de anul asta mi-a spus asta si cand am coborat muntele de tineam de mana ^_^ eu stiu asta si am vb cu ea despre asta pe feacebook. Parerea mea e ca te place! Mult noroc!
Nu e mare diferenta de ani! eu consider ca puteti! dar la 12 ani edti copil si na! mai asteapta 1-2ani sau poate 3! Sper ca te-am ajutat!
Eu cred ca ești un mucos de copil care are sute scenarii in cap cu o fată care o placi si ai zis sa faci public un scenariu si sa obții niste atentie...ia ghici? Ai obtinut nu doar atentia mea ci si disprețul meu! Felicitări!
Gelos ca eu la 12 ani am cu cine vorbi si tu probabil ii dai in cap lui mutu' si esti bagat in friendzone, pup