| Anonim693748285916472 a întrebat:

sunt baiat si am 12 ani
As vrea sa va intreb daca as putea fi impreuna cu o fata de 14 ani. Tin sa mentionez ca amandoi simtim unul pentru celalalt mai mult decat termenul "a place". Ea mi-a spus-o si eu simt la fel
Doar ca varsta cam sta impotriva noastra. Ea a spus ca nu o deranjeaza si ca ma asteapta si ca e constienta ca sunt prea mic pentru o relatie
Deci da,as vrea sa va intreb daca se poate intampla ceva intre noi, nu neaparat acum, poate peste 1 an 2

7 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Deci chestia asta, mi s-a întâmplat mie în Italia, să văd una de 14 ani cu unul de 12. Și crede-mă băiatul ăla era mult mai mic ca ea la înălțime... și îi vedeam că se pupau pe buze... Și eu mă gândeam, ''fracsu' ăsta mai mic o pupă pe buze?''

| anonimacwl a răspuns:

Nu e mare diferenta de ani! eu consider ca puteti! dar la 12 ani edti copil si na! mai asteapta 1-2ani sau poate 3! Sper ca te-am ajutat!

| Gabriel_Gabriel_1999 a răspuns:

Eu cred ca ești un mucos de copil care are sute scenarii in cap cu o fată care o placi si ai zis sa faci public un scenariu si sa obții niste atentie...ia ghici? Ai obtinut nu doar atentia mea ci si disprețul meu! Felicitări!

| BlyeeetAK47 a răspuns:

M-ai innebunit cu intrebarea asta...

| Andreisorescu a răspuns:

Da! Si eu am o situati similara :deci eu am 13 ani si o prietena de a fratelui meu care e cls a 8-a in clasa cu el dar chestia e ca si eu o plac si ea pe mine deoarece in tabara de vara de anul asta mi-a spus asta si cand am coborat muntele de tineam de mana ^_^ eu stiu asta si am vb cu ea despre asta pe feacebook. Parerea mea e ca te place! Mult noroc!

| Anonim693748285916472 explică (pentru BlyeeetAK47):

Pai sunt confuz bro

| Anonim693748285916472 explică (pentru Gabriel_Gabriel_1999):

Gelos ca eu la 12 ani am cu cine vorbi si tu probabil ii dai in cap lui mutu' si esti bagat in friendzone, pup