| DragoselAjutorul a întrebat:

Sunt câteva fete care îmi scriu pe Facebook că mă plac, dar când întreabă dacă o am mare și zic că nu (chiar așa e ) mă blochează. Pe mine mă enervează chestia asta foarte tare. Mă puteți ajuta?

9 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Am vorbit cu zeci de fete dar nu a fost nici una sa ma întrebe treaba asta. Dacă pe tine toate te intreaba chestia asta, ori te iau la mișto ori sunt niste târfe.

| Ciprian964335345 a răspuns:

Asa sunt fetele din ziua de azi daca nu o ai mare bani in cont masina/casa super scumpe nu existi pentru ele.Incearca ele tot felul de vrajeli gen sufletul conteaza cand cu toti stim ca adevarul este altul.

| petitconseil a răspuns:

Spune-le ca da,ca ai si bani,si mașina de fite, da-le întâlnire si mergi doar sa vezi daca a venit materialista, dar nu te întâlni cu ea, trage-i teapa, macar sa ai mai multe motive sa te blocheze.Fii șmecher, ar trebui sa razi de ele, nu sa le lasi sa te umilească. Succes!

| ROB3RT89 a răspuns:

E cam gravida situatia.
Poti sa-ti faci un transplant de la un cal ai doua avantaje:
Nu mai primesti block.
Te cauta fetele cu salteaua!

| Emma30555 a răspuns:

Cum sa te întrebe asa ceva? Eu nu cred, pune întrebări serioase, dacă e adevărat ce spui, atunci vorbește cu fete serioase

| DragoselAjutorul explică (pentru ROB3RT89):

Lasă glumele astea de la piata de vechituri

| Almateeazender a răspuns:

Cum să te întrebe aşa ceva?
E clar că sunt nişte curve!

| SupMates a răspuns:

Probabil doar te iau la mişto? Nu îţi bate capul cu toate,,resturile''.De asemenea si pe mine foarte des ma intreaba cat o am?,de obicei la misto'
Raspunde si tu gen,, o am asa lunga ca o folosesc sa sting becul din pat''?
Apropo, daca ele iti dau block dupa ce le spui ca o ai mica, da-le si tu block cand intreaba?, sanatate!

| Jonas94 a răspuns:

Păi spune-le și tu, că e mare laughing)
Când o să o vadă, aia e a intrat la apă laughing.