Am vorbit cu zeci de fete dar nu a fost nici una sa ma întrebe treaba asta. Dacă pe tine toate te intreaba chestia asta, ori te iau la mișto ori sunt niste târfe.
Asa sunt fetele din ziua de azi daca nu o ai mare bani in cont masina/casa super scumpe nu existi pentru ele.Incearca ele tot felul de vrajeli gen sufletul conteaza cand cu toti stim ca adevarul este altul.
Spune-le ca da,ca ai si bani,si mașina de fite, da-le întâlnire si mergi doar sa vezi daca a venit materialista, dar nu te întâlni cu ea, trage-i teapa, macar sa ai mai multe motive sa te blocheze.Fii șmecher, ar trebui sa razi de ele, nu sa le lasi sa te umilească. Succes!
E cam gravida situatia.
Poti sa-ti faci un transplant de la un cal ai doua avantaje:
Nu mai primesti block.
Te cauta fetele cu salteaua!
Cum sa te întrebe asa ceva? Eu nu cred, pune întrebări serioase, dacă e adevărat ce spui, atunci vorbește cu fete serioase
Probabil doar te iau la mişto? Nu îţi bate capul cu toate,,resturile''.De asemenea si pe mine foarte des ma intreaba cat o am?,de obicei la misto'
Raspunde si tu gen,, o am asa lunga ca o folosesc sa sting becul din pat''?
Apropo, daca ele iti dau block dupa ce le spui ca o ai mica, da-le si tu block cand intreaba?, sanatate!