| RaulBun a întrebat:

Sunt clasa a9 si am cunoscut o fata aseara ne-am impartasit sentimentele unui altuia.Dar problema este ca ea are prieten si nu este sigura pe ea. Din ce mi-am dat eu seama ei ii e frica de prietenul ei. DAca vb cu ea sterge toate conversatiile find ca prietenul ei ai verifica in permanenta telefonul. Am nevoie de ajutor nu as vrea sa o pierd, este singura fata la care chiar am tin Si mi-ar pare rau sa o pierd. Va rog dati-mi niste sfaturi sa ai deschid ochii si sa imi dea o sansa sa am o relatie cu ea va rog frumos. crying Daca vreti sa vb mai detaliat skype: motannel2. Am nevoie de un raspuns foarte repede

5 răspunsuri:
| xZIonutZx a răspuns:

Continua sa vorbiti, o sa o ai pana la urma, propune-i sa va vedeti, succes

| RaulBun explică (pentru xZIonutZx):

Incerc dar ieri am fost la suc si nu a venit din cauza prietenului sau. Sunt in stare sa fac orice.

| Mirke a răspuns:

Deci pana la urma ai decis ca merita sa te sacrifici pentru fata asta? Va trebui sa ai mare rabdare, nu trebuie sa o presezi, dar trebuie sa ii spui ce esti acolo pentru ea oricand are nevoie, si daca te va alege pe tine, tu vei lupta pentru ea, nu stiu cum sa iti explic, ca trebuie sa simti cu adevarat asta pentru ea! Daca o vezi ca da inapoi las-o, are deja un obsedat insistent pe cap, si ii faci numa probleme, dar daca te cauta ea, atunci, vei avea mai multe sanse si veti gasi o solutie sa scapati de tiranul ala! dacae minora poate vb cu parintii eventual chiar la politie, nu e de joaca daca il enervati puteti sa ii agravati simtul posesiv si cine stie cum va reactiona!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Hai ma ca doar n-o omoara daca se desparte de el! Spune-i sa nu mai dramatizeze si sa se hotarasca la cine tine cu adevarat. Eu una cred ca ei ii cam place sa fie admirata si bagata in seama, sa flirteze in afara "relatiei". De sters sterge tot pentru ca nu doreste sa o prinda iubitul happy asa important esti pentru ea.
Esti inca mic, fete mai sunt, ai timp sa tii la altele. Nu pune suflet, sacrificiu si timp pretios pentru cineva sau ceva care nu merita!

| Caddy14 a răspuns:

Eu i-as sugera sa se desparta de el.Si eu am prietena si nu stau sa ii verific telefonul si mesajele.Poa sa vorbeste cu cine vrea.Ce daca vorbeste cu un baiat inseamna ca te inseala?