anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt confuza, am asa o intrebare cu cateva timp in urma m-am intilnit cu colegul meu de clasa, ne-am despartit, si la moment nu ne salutam si nici nu vorbim deja de 1 an, dar am observat ca incet cu incet el se saluta, ma mai intreaba ceva cand are nevoie, insa cand suntem intr-o companie impreuna sau la o zi de nastere sau tot in clasa el cuprinde alte fete si se uita la mine, danseaza cu ele, le imbratiseaza, de exemplu am fost la o zi de nastere el dansa cu o colega de clasa si se uita la mine, dar o imbratisa, ii zicea ceva la ureche, eu tare as vrea sa vorbim din nou ca inainte am fost doar colegi de clasa, doar prieteni, dar nu vreau sa par insistenta, nu vreau sa incep vorba prima, sa scriu prima, dar el tot nu-mi scrie, doar uneori se uita la mine.

6 răspunsuri:
| 456deea a răspuns:

Nu stiu...tu te-aidespartit de el? daca tu de el inseamna ca vrea sa te faca geloasa si ca nu a uitat d tine

| Covaș_Diana_1995 a răspuns (pentru 456deea):

Nici nu stiu cine de cine s-a despartit, asa s-a primit de la sine

| mona a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa, se uita la tine ca, sa fie sigur ca il vezi

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Gelozia este de vină.
Pa, pa.

| Fridăm a răspuns:

Uneori poţi face tu primul pas. Dar întreabă'te, analizează în amănunt dacă merită cu adevărat. Poate doar vrea să te facă geloasă, ca să te întorci la el, şi să poată râde de ''slăbiciunea'' ta.

| 456deea a răspuns (pentru Covaș_Diana_1995):

Atunci vrea sa te face geloasa fa-l si tu gelos