Păi tu aşa abordezi o fată?
Când o suni, îi spui că crezi că e drăguţă şi ai vrea să te vezi cu ea. Cât despre mama ei, chiar i-ar prinde bine un sprijin. Spune-i ca o înţelegi, şi să încerce să reuşească să depăşească momentul. Acum cred că ar fi momentul perfect să te bagi pe sub pielea ei.
Verifica in presa sau in vecini, treci seara pe la bloc, sa vezi daca e pus anunt, sau vezi in presa locala daca e adevarat, apoi poate ar fi bine si frumos sa faci cumva sa ii parvina niste garoafe albe si un biletel cu un text adecvat. Dar oricum e putin ciudat, ca putea sa iti spuna, "Scuze, trec prin niste clipe grele, am sa te sun eu in cateva zile."
Esti prost si bolnav! Va trebui sa intelegi ca in primul rand nu se misca totul asa cum visezi tu, ci ca trebuie sa te astepti la orice (sa iti faci planuri de actiune pentru mai multe situatii, exact ca la sah). In cazul tau, ea putea sa fi refuzat in primele randuri din x motive sa nu vina sau chiar sa fi spus adevarul, nu neaparat ca nu vrea sa fie cu tine. Ah, deja incep sa fie prea multe posibilitati? Atunci sa-ti mai dau un pont, fraiere: uneori nu trebuie sa-ti bati capu pentru fiecare **** ce se intampla in viata ta, iar cand o persoana evita, poate e bine sa-ti vezi de drumul tau.
Tu nu, tragedie, sa spargi tot ce gasesti in cale ca saritii mintal (cel mai probabil ai vazut in familie aceste manifestari)
E clar că nici la început nu era interesată de tine și chiar dacă a pățit un necaz e nepoliticos ce a făcut. Sfatul meu e să nu îți mai pierzi timpul.
Afla`i adresa si astept`o in fata scarii cu doua flori, cand stii ca pleaca la scoala.Nu poate scapa de tine in felul acesta si va trebui sa te suporte pana ajungeti.
Cum o înțelege, a murit și maică-sa?
Cum poate fi ăsta un moment perfect? N-aș putea să cred că cineva e atât de penibil încât să profite de o fază de genul.
Nu cred. Daca a murit mama ei nu inseamna ca de aceea nu vb cu tine. O stresezi clar, refuza pentru ca nu vrea sa iasa cu tine. Las-o in pace. Ca nu merita
AndrewTate7789 întreabă: