Foarte frumos din partea ta, mai rar asa baieti, dar e trist ca in ziua de azi oamenii numai tin unii la altii...pai,eu te sfatuiesc sa continui cu ea,adica sa o faci sa se simta speciala, sa vada ca o placi, daca da semne de nepasare, sau ca nu te place, mai bine las-o balta.te descurci tu.succes
Eu zic sa stai pe creanga ta, sa inveti ca voi adolescentii sunteti pe jumatate (am fost dragut!) analfabeti si sa lasi colega, colegul ca din combinatiile astea nu iese nimic. Scoala, cartea si pe urma placutul. La 16 ani relatiile sunt pasagere si tin fix 1 saptamana.
Nu toate relatiile care incep la o varsta frageda sunt pasagere...sunt cazuri peste cazuri... Daca chiar iti place asa mult de ea nu-ti face tot felul de scenarii in cap.Pur si simplu spune-i gandurile tale..Deschide-ți sufletul in fata ei..In acest fel vei sti ce gandeste si nu vei mai trai cu aceasta incertitudine! Si daca nu-ti împărtășește sentimentele nu'ti face griji...ai tot timpul din lume sa gasesti persoana potrivita!
Eu nu vad nici o problema aici, doar frica ta de nu stiu ce... fata se comporta nromal, te-a intrebata daca vrei sa stai cu ea, deci te place!
De ce creezi probleme unde nu sunt?
Invit-o la un suc si vezi tu daca vrea sau nu!
HappynewCenusa întreabă: