Cred ca aproape toate au facut dragoste, de obicei te dezvolti cand ai primul contact sexual. unele poate sunt dezvoltate ca asa sunt ele, dar celelalte eu zic ca au avut contact sexual. fundita?
Nu te speria, la fete bubertatea e de la 12-15 ani fac pariu ca pana la 15 ani o sa fi cea mai dezvoltata din clasa... Nu te speria acum ii varsta si poate asa ti se pare tie, ai intrebat pe vreun baiat vreodata e parere are despre tine?
Dami id si iti zic eu poate doar exagerezi...
Saracuta de tine, esti disperata rau de sani.Asteapta ca va veni si randul tau
I-ati un sutien cu burete daca chiar te simti complexata de chestia asta, stiu ca e aiurea dar ai grija ca buretele sa nu fie f mare, ci normal. Eu trec in clasa a 10a si inca am colege care sunt aproape plate, asta e, asa e corpul lor. Nu zic ca tu vei ramane asa, nu, am o prietena care pana anul trecut era f slaba si acum. i-au crescut
Saraca! cred ca tie greu! am si eu una in clasa trecem intra 8-ta si n-are sutien si nici amcar bustiera.i se zice piept-plat mda se dezvolta greu. dar eu vorbesc cu fata aia si i-am propus sa-si puna bureti sau ceva intr-un sutien sa para ca are ceva totusi. ia-ti sutien si pune in el muti bureti cam cat e nevoie...
Pai daca esti in a 7 a te vei dezvolta dupa a 8 a, chiar atunci Stai linistita, un sfert din fete patesc asa, dar cum zici tu, vin si randul lor La bustiera, din cate stiu ea nu se numeroteaza, adica tipul de bustiera pe care il am eu se aranjeaza perfect dupa orice tip ( este putin elastic ). Poate gasesti asa, sau o poti intreba pe mama ta sau poti merge cu ea la magazin. Si poti lua cum zici tu bustiera cu burete, dar vezi sa nu fie prea mult, caci va arata ciudat dca nu ai sani Si totusi, daca cineva isi bate joc de tine. da'i drk. prieteni adevarati iti sunt alaturi
Depinde de organism. alte fete la 10-11 ani le dau sanni afara.
Deci stai linistita vine si randu-l tau asteapta doar
Mutubal întreabă: