Da, sigur ca da, diferite infectii pe care le-ati fi putut lua de pe instrumentar medical, chirurgical, stomatologic, de frizerie, manichiura, tatuaj. Inainte de primul contact sexual, exista un set de analize obligatoriu (toate cuplurile normale il fac). Vi-l prescrie medicul de familie sau un ginecolog
Baaaa. ni se rupe de rapoartele tale, u esti normal? gay? dati foc ma. cum dracul sa fii asa dus? penalule
Pai normal ca cel mai bine e sa faceti analize. Boli puteti lua chiar si din toalete publice...
Cum ai ajuns u la concluzia ca esti gay? cati ani ai? raspunde-mi te rog Jocuri d'astea si fantezii de copii retardati nu cred ca te fac sa te gandesti ca esti gay.Vad ca te mandresti daca expui asta pe un site
Nu inteleg ce va intereseaza ce fac cu trupul meu. Nu stiu ce este mai rau, faptul ca sunt gay, sau procentul mare de femei care avorteaza, prostituate, criminali, persoane politice care vand tara. Adica cred ca sunt probleme mai mari decat sa va intereseze pe voi ce fac eu, a fi gay nu inseamna a intretine mereu relatii sexuale. Peste tot unde am emrs doar in Romania am intalnit discriminarea asta, in loc sa fiti fericiti ca va raman mai multe femei voi ne injurati, parca fa furam nevestele. Mai bine vedeti-va de viata voastra, si lasati-ne. Nici nu stiti ce inseamna, noi nu va condamnam ca va ganditi numai la obscenitati. Voi aduceti cuvantul sex mereu in discutie. Puteati raspunde calumea nu cu injuri. Dar ce, frate trebuie sa va credeti smecheri Va consideram cei mai mari smecheri
Cum sa ma mandresc cu asta? Iubirea se manifesta in mai multe feluri, si nu conteaza ce iubesti, este normal indiferent de orientare. Daca iubesti o fata nu esti hetero! Pur si simplu iubesti, dar chiar nu va inteleg.
Cu placere e mai bine sa vezi partile bune ale unui om...si aici fac referire la personalitate restul nu are asa mare importanta si pentru intrebarea ta...acum nu prea stiu despre ce e vorba ca nu-s eu experimentata dar avand in vedere faptul ca la majoritatea relatiilor se pot lua boli logic ar fi ca si in acest caz sa fie posibil, deci mai bine verificati si dupa zic ca e ok
Aaaaaa Il oblig, este, iepuras, caprita, getonel, pq, caprioara, miroase a scortisoara, bradut, sti, iepuras care fuge prin padure si da cu blanita de cengile copacilor dimineata. Crengiile sunt ude si se uda pe blanita, si de aceea ii miros labutele a bradut, si el a bradut. Sa vezi ce injuraturi iau acum, plus ca eu chiar asa il alint ♥
George0197 întreabă: