| Valeee09 a întrebat:

Sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 2 ani, dar cand ne certam, cand ne e bine...Eu nu ma mai simt asa atrasa de el si am inceput sa ma gandesc la un alt baiat care a intrat recent in viata mea, ca sa zic asa. Din pacate acest baiat este si prietenului iubitului meu. O relatie cu el ar fi cam imposibila, ce as putea face sa scap din incurcatura asta? Vreau sa spun ca eu cu acest baiat ma vad zilnic. Parca as vrea sa o termin cu prietenul meu ca nu e corect fata de el ca eu sa fiu asa, dar imi e frica ca o sa regret apoi.

4 răspunsuri:
| Evil1nside a răspuns:

Simplu.ia decizia care o iau toate fetele! inseala! laughing glumeam..mm e aiurea. orsicum trebuie sa te gandesti ca. poate prietenul lui nu i-ar face bucata asta lu al tau!winking..sau poate da..cn stie? dar orsicum daca te iubeste si tu ai sa faci asta cu prietenu lui.e ff urat happy si o sa il doara rau happy.iar in caz ca vrei sa o termini..fii o fata cu caracter. termina relatia. apoi te duci cu cine vrei tu..nu in timpul relatiei cu el happy.

| xCruz a răspuns:

Gandeste-te bine la ce vrei sa faci, totusi sunt 2 ani nu cred ca vrei sa iei o decizie proasta, poate de acel baiat e o simpla atractie ceva trecator. Parerea mea este sa nu renunti la iubitu' tau pentru o simpla atractie oh go on

| Valeee09 explică (pentru xCruz):

Pai nu as renunta, daca ne-am intelege de minune...dar comportamentul lui lasa de dorit. Adica face niste glume atat de proaste si oricat as incerca sa-i explic ca nu-mi place genul asta, el parca dinadins face oh go on

| xCruz a răspuns (pentru Valeee09):

Atunci este alta treaba. i-ai explicat o data, de doua ori hai de trei nu intelege lasa-l un timp singur, nu-l cauta nu nimic si o sa vezi ca nu o sa mai faca alta data asa.