Eu cred ca in astfel de situatii ar fi bine sa iti infrangi timiditatea si sa ii spui direct ca o placi, mai mult ca sigur vei fi surprins de rezultat, papa.
Mersi,o sa incerc.
Daca redactia ti-a permis o astfel de intrebare la aceasta varsta, pe aceasta sectiune, rog sa aiba amabilitatea si responsabilitatea sa-ti raspunda. A sterge un raspuns nu este o solutie...
Salut!
La varsta asta voi nu stiti ce e dragoste, deoarece azi iti place de una maine de alta.Dar daca chiar vreii intreab-o printr-un bilet, ii pui biletul pe banca cand nu te vede nimeni(in bilet o intrebi ce vrei, de ex:"Buna, poti sa scrii pe acest bilet de cine iti place si sa il lasi aici?" sau ceva de genu)!
Faza cu biletul nu e prea buna ca s-ar putea sa ajunga in mana altcuiva si se va face de ras.
Pai il baga la ea in ghiozdan sau in penar.
Asa da, dar sa nu il gaseasca mamica ei.
Ii spui ca trebuie sa ii spui ceva si in acel momentu ii spui fraza epica
-uite... vezi in ultimul timp m-am atasat tare de tine si incet incet am cam inceput sa te plac :3
si... as cam vrea sa fim mai mult decat prieteni (toata fraza in timp ce te uiti in ochii ei)
de preferabil sa nu ii spui la scoala ca e cam penibil zic eu... du-te cu ea pe afara va plimbati va asezati pe o banca cand spui tu ca e momentul potrivit sa ii spui ii spui numa bine
Incearca sa iti faci curaj in primul rand, apoi mergi cu ia intr-un loc mai retras{nu in ochi colegilor} si spuinei ca ai o surpriza pentru ia dar ca sa i-o dai trebuie sa inchida ochii, iti inchizi si tu ochi ca sa iti faci un gram de curaj in plus si sarut-o ca nu ai ce pierde! Apoi eu te-as sfatui sa ai dai o floare {lalea sau trandafir} rosu sau alb succes si sper ca sfatul care ti l-am dat sa te ajute.
KatiMe27 întreabă: