Eu cred ca in astfel de situatii ar fi bine sa iti infrangi timiditatea si sa ii spui direct ca o placi, mai mult ca sigur vei fi surprins de rezultat, papa.
Incearca sa iti faci curaj in primul rand, apoi mergi cu ia intr-un loc mai retras{nu in ochi colegilor} si spuinei ca ai o surpriza pentru ia dar ca sa i-o dai trebuie sa inchida ochii, iti inchizi si tu ochi ca sa iti faci un gram de curaj in plus si sarut-o ca nu ai ce pierde! Apoi eu te-as sfatui sa ai dai o floare {lalea sau trandafir} rosu sau alb succes si sper ca sfatul care ti l-am dat sa te ajute.
Daca redactia ti-a permis o astfel de intrebare la aceasta varsta, pe aceasta sectiune, rog sa aiba amabilitatea si responsabilitatea sa-ti raspunda. A sterge un raspuns nu este o solutie...
Salut!
La varsta asta voi nu stiti ce e dragoste, deoarece azi iti place de una maine de alta.Dar daca chiar vreii intreab-o printr-un bilet, ii pui biletul pe banca cand nu te vede nimeni(in bilet o intrebi ce vrei, de ex:"Buna, poti sa scrii pe acest bilet de cine iti place si sa il lasi aici?" sau ceva de genu)!
Faza cu biletul nu e prea buna ca s-ar putea sa ajunga in mana altcuiva si se va face de ras.
Ii spui ca trebuie sa ii spui ceva si in acel momentu ii spui fraza epica
-uite... vezi in ultimul timp m-am atasat tare de tine si incet incet am cam inceput sa te plac :3
si... as cam vrea sa fim mai mult decat prieteni (toata fraza in timp ce te uiti in ochii ei)
de preferabil sa nu ii spui la scoala ca e cam penibil zic eu... du-te cu ea pe afara va plimbati va asezati pe o banca cand spui tu ca e momentul potrivit sa ii spui ii spui numa bine
KatiMe27 întreabă: