| stefanbos a întrebat:

Salut TPU, sunt indragostit de o fata, petrec foarte mult timp cu ea, mereu ii cumpar foarte multe chestii. Imi zice ca si ea ma place insa nu e pregatita pentru o relatie si deja stau dupa ea de un an si chiar ieri am vazut-o pe ascuns cum se lingea cu altul (tin sa mentionez ca sunt gras si probabil d-aia nu ma place).

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Adevarat graiesti onure, ce mai zici? Eu am fost pana la maga sa imi iau un covrig cu susan si un cola 0 ca am scapat de la munka -_-.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AdioTPU a răspuns:

Mai degrabă îmi sugerează că se folosește de tine să-i cumperi diverse chestii dar fara a simți ceva pentru tine. E clar că bună ziua că te folosește și nu are nici un gând serios cu tine. Dacă te plăcea era de mult in relație cu tine. Nu-i mai cumpara nimic și distanteaza-te de ea.

| Fonk a răspuns:

Ce să mai...ai fost înșelat.
Țin să precizes că trebuie să te pui pe slăbit, cât despre lingăreața aia las-o să ii lingă și p/l@, (trist) dar poți să cauți alta, (după ce slăbești desigur).
Baftă

| 199onur7 a răspuns:

Du-te la sala slăbește pentru tine si sănătatea ta nu pentru femei si fete pentru tine si sănătate ta. Si cat despre ia acum vezi eu nu o sa pot decide aicia ce sa faci daca tu chiar o iubește cu Adevărat da cu Adevărat decizia îți aparține cu inima nu te pui daca iubești rau rau rau rau rau de tot nu mai ai ce face aia rămâne pe viață.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și de ce nu o lingi și tu?

| Samson2023 a răspuns:

Te înțeleg crede-ma.
Din păcate, știu ca e extrem de greu dar ai 2 soluții.
Prima, dacă ea are cât de cât atracție fata de tine, ii propui sa faceți sex și atât, adică sa nu aveți o relație, practic sa o lași sa se lingă cu cineva vrea, dar sa i-o tragi și tu. Asta e varianta ideala. Repet, accepți ca doar sex puteți face maxim, nu încerci sa o limitezi la tine ca nu o sa îți meargă și nu mai obții nimic.
A doua, foarte grea, sa o lași în pace pentru ca oricum se va ajunge la un moment în care sa te amenințe sa o lași în pace dacă are parte de ce vrea în alte părți și simte ca tu o încurci. Aici o sa fie greu pentru ca dacă ții la cineva cu adevărat, o sa ai nopți în care o visezi, depinde de cât de complicata e situația și cât de mult îți pasa ție.

| Samson2023 a răspuns:

Bine, ar mai fi varianta cea mai sănătoasă dar înțeleg ca poate îți este puțin greu având situația cu condiția fizica, dar cel mai bine era sa găsești o fata cel puțin la fel de atractiva s-o crede-ma ca după ce începi sa faci sex cu ea începi sa o uiți pe fata aia, chiar dacă va rămâne în sufletul tău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și de ce te plângi aici? De ce?
Mare parte din vina e a ta. Ai fost sponsor un an, ea ți-a zis ca nu e pregătită se o relație, poate era un apropo la greutatea ta, sau poate chiar nu te- a placut. Dar tu ai insistat cu cadourile in loc sa o întrebi sincer daca vrea sa fie cu tine. Și să aștepți un an e nasol și pentru ea și pentru tine.
Slăbește că nu e greu. Baga sport și tine dietă. Lucrează la persoana ta, atât fizic cât și mental.

Și ea te-a tratat urat. Să accepte cadouri de la tine așa fără relație. Acum depinde și de cadouri ca sper ca nu bagi în aceasta ecuație flori, bomboane, felicitări etc.

| anonim3247 a răspuns:

Ori slăbești ca ăla cu care se lingea ori cauți una grasă ca tine.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Asa, si care e intrebarea?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este o profitoare, tu îi faci cadouri si ea este cu altcineva, gata renunță la ea ca nu te vrea, ea vrea banii tai.

| raMLesS a răspuns:

Pai se linge cu altul pentru ca tu nu o atragi, in viata asta cand vine vorba de atractia sexului opus, 90% e doar aspectul fizic.
Tine minte, intotdeauna cand o fata iti spune ca nu e pregatita de o relatie, e din cauza faptului ca tu nu esti atractiv.
Absolut toate femeile vor baieti cu un corp placut (adica ceva muschi pe ei) si DEFINITI, 10-12% grasime corporala.
Apuca-te de sala bro si invata sa mananci, o sa slabesti pe parcursul timpului si o sa ajungi si tu sa fii atractiv, grasimea corporala iti reduce aspectul cu mult si asta pentru ca iti acopera trasaturile fetei, dar si trasaturile corpului. De aceea zic ca nu e bine sa fii gras, dar nici slab adica plat, singurul moment in care poti sa fii slab si sa fii extrem de atractiv, e atunci cand ai masa musculara, ai pieptul dezvoltat, bratele, picioarele, abdoomenul, etc.
Ai observat ca toate femeile de pe insta/tiktok/viata reala etc, admira doar baietii aia slabi? Cauta pe google "vinnie hacker" e cel mai popular tiktoker cu milioane de urmaritoare, uita-te la fața lui, dar si la corpul lui cat de definit e, eh, exact asta vor femeile. Ai vazut tu vreodata vreun gras dupa care fetele sunt moarte? Ca eu nu.
Pune-te pe slabit bro ca nu o sa-ti para rau iti promit.
Dureaza aproximativ 1 an sa obtii un fizic decent, dar o sa agati si tu.

| 199onur7 a răspuns (pentru raMLesS):

Salut frate raMLesS pai de când am venit acasa de la munca am stat puțin pe TPU frate dupăia bom după direct somn am dormit frate la 4 începem iar mai am doar cateva ore sa dorm si plec la munca la 3 trebuie sa dorm frate m-am trezit sa bea apă acum ma pun sa dorm fratele meu -_-

| yhua a răspuns:

Nai sărit pe ea la timpul potrivit daca făceai asta no perdeai