Cand se cer pauze in relatie, este ca sa-ti pregateasca marea despartire.
In dragostea adevarata, nu se iau pauze. cand iuebesti pe cineva cu toata inima, apai nu poti trai fara persoana aia, iar o pauza de 1 zi, este deja un calvar...
Sfatul meu este sa-ti dai asteia pauza de tot!
Las-o sa plece ca nu te mai iubeste si nici nu te mai vrea, de aceea tot incerac sa ceara pauze, ca sa scape de tine.
Nu mai pierde timpul, da-i drumul si fa-te liber pentru alta, ca nu-i suficient sa o iubeti doar tu, ca oricum nu va sta langa tine.
Eu si orice om normal nu iti putem spune decat LAS-O de tot. Nu ai ce sa cladesti cu o fata de genul asta.
Cand cineva iti spune ca vrea o pauza, e o formula mai eleganta de a-ti spune ca nu te mai vrea. Insistand o sa o iriti. Asta e! Nu mai ridica coada. Impaca-te cu asta si treci mai departe. Toti am trecut prin macar un episod din asta, intr-o viata.
Nu te mai vrea. Si-a gasit pe altcineva, nu mai are chef etc. aproape ca nici nu mai conteaza.
Cauta ceva nou, se plic de tine si nu gaseste nimic nou. Se reintoarce la tine sau tu esti enervant
Faza e ca m-am lasat cu ea aproape o luna de zile si dupa s-a intors la mine si acum vrea din nou o pauza cum am spus nu vreau sa o Las
AlexEjmecheru întreabă: