anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt Max si ieri am facut dragoste cu iubita mea. (am 14 ani) si am ejaculat din greseala in ea.E vreo sansa sa ramana insarcinata?;-;

15 răspunsuri:
| Creierash a răspuns:

Da. Mari. Mult noroc!

| ALOALO123 a răspuns:

Daca era in timpul menstruatiei sunt foarte mari sansele. Trebuia sa folosiţi prezervative (chiar daca sunteti prea tineri pentru relatii sexuale) Mergeti la farmacie si cumparati pastilele de a doua zi daca nu vrei sa ai probleme. Poate pe vitor veti avea grija

| NoImage11 a răspuns:

Sunt destule sanse, dar sincer cred ca nu o sa pastreze copilul pentru ca nu e deloc bine sa o lasi insarcinata la 14 ani. Totusi de la o simpla ejaculare s-ar putea sa nu o lasi insarcinata. Totusi ti-as recomanda sa folosesti un prezervativ atunci cand mai faci dragoste. Incearca sa vorbesti cu ea despre asta.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru ALOALO123):

Nici daca ai fi avut chiar si o minima informare in privinta mecanismului prin care poate sa se formeze si sa ia nastere o noua forma de viata nu ai fi putut formula/debita un raspuns atat de gresit. In privinta folosirii pastilei de a 2-a zi ti-as propune sa o folosesti prima data tu sa simti pe pielea ta efectele ei si doar pe urma sa indrumi pe altii sa o foloseasca asa dupa ureche, cum o taie capul pe fiecare ageamie in parte. Incearca sa nu te mai exprimi, sa nu-ti dai parerea in privinta acelor subiecte/lucruri care te depasesc intelectual.

| darrio2007 a răspuns:

Foarte mari.
P.S. Aveam un catel pe nume Max.

| corbulalbrosu a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci si baiatul/barbatul care si-au inceput viata sexuala, chiar daca au doar varsta de 14 ani, ar trebui sa cunoasca precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar trebui sa stii neaparat ca pentru a se forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume : 1-) In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca fata/femeia trebuie sa fie obligatoriu in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, (cele 4-5 zile dinaintea zilei de ovulatie), sau sa existe deja un OVUL VIABIL in uterul ei care sa poata fi fecundat de catre un spermatozoid. 2-) Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa patrunda, ajunga, obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece din vagin in uter si de acolo in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care aceasta deja exista in acel moment. Trebuie sa intelegeti ca sarcina NU se poate forma in orice moment al ciclului menstrual, decat DOAR in cele 3-4 zile ale perioadei fertile si NU ori de cate ori ajunge sperma in vagin. Intreaba-ti iubita daca in momentul sexului era sau nu in perioada fertila si vei avea cel mai sigur si corect raspuns. Sanatate!

| Cutekittycatlove11 a răspuns:

Dap.

| Emilian65 a răspuns:

Daca era in perioada fertila, cu siguranta a ramas gravida. Daca nu era in perioada fertila, ai scapat si altadata sa folositi obligatoriu prezervativ pentru protectie.

| Anoaica_Romeo_1968 a răspuns:

Eu cand aveam 14 ani invatam la scoala sa ajung departe...

| cezar16 a răspuns:

Nu niciuna doar ca peste noua luni o sa ai un cadou de la prietena ta

| Naste_Cosmin_1992 a răspuns (pentru Anoaica_Romeo_1968):

Sa dus dracu copilaria bai oameni buni, la 14 ani deja se gandesc la sex si ce marime ar trebui sa aiba la penis, doamne fereasca dumnezeu de copii astia

| darrio2007 a răspuns (pentru Anoaica_Romeo_1968):

Astora de azi le trec prin cap tot felul de tampenii.

| ywar a răspuns (pentru Anoaica_Romeo_1968):

Au trecut acele vremuri in care aveam bun simt, valorile erau valori iar setea de cunoastere nu era o simpla metafora...

| amyleemuffly03 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu stiu la ce iti bati capul cu niste ploduri in calduri, le-au trebuit friky friky, sa sufere consecinzele acu laughing)))) laughing)) laughing))

| Viorel_Vio_1969 a răspuns:

Nu neapărat, eu am ejaculat fara sa vreau, nu m-am putut oprii, in mama mea...
Nu a rămas însărcinată, in schimb a spus că a fost superrr