| BulanShow a întrebat:

Sunt un baiat de 13 ani si am si eu o problema grava (zic eu). Pe semestrul I, am fost impreuna cu o fata pe nume Iza, insa ne-am despartit din impertinenta si din cretinismul meu. Acum ea este impreuna cu un baiat. Peste 10 zile am cantonament in Turcia cu dansul, si vine si ea. Noi acum ca prieteni avem o super relatie, ne salutam cand ne vedem, ne luam in brate, ba chiar uneori ma si pupa asa(parca ma mai iubeste)...De 4 saptamani, am inceput sa o iubesc enorm din nou. Cum sa fac sa se desparta de acel baiat ca sa se puna cu mine, sau ce sa fac sa se puna cu mine, sa-i ofer vreun cadou ceva? Sau daca nu aveti idee de cadou sau felicitare sau biletel ceva, spuneti-mi macar cum sa fac sa se desparta de baiatul ala... Precizez ca la mai lasat pe el atunci cand i-am zis ca o iubesc. In cantonament o sa vina in camera mea in care mai stau cu un baiat, na mai vb mai adv sau prov, mai ceva intelegeti voi, si as putea cu provocarile, sa rog un baiat sa dea o prov pt ea sa ma sarute, etc.,. Astept un raspuns foarte rapid si bun! Ofer

Răspuns Câştigător
| Alexutsza a răspuns:

Spune-i în cantonament, când sunteţi doar voi 2, că îţi place de ea şia pai apropriete încet şi sărut-o. Ea sigur nu se va da în spate happy De chestile că te ia în braţe şi aşa, nu te bucura prea tare. Sunt fată şi aşa le fac şi eu colegilor mei, dar nu îmi place de ei. Însă ezistă şi posibilitatea să te placă. Se spune că iubirea nu moare happy Succes! Şi noroc în cantonamentwinking

7 răspunsuri:
| PsyhoWoman a răspuns:

Ar fi foarte foarte frumos sa-i faci un bilet cu toata povestea voastra sa-i spui c-o mai iubesti si sa i-l lasi in banca:X

| PsyhoWoman a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Sau ma rog... in cantonament cand plecati iesiti seara si povestiti si sarut-o happy

| Sa99 a răspuns:

Poi poti sa te dai la ea pe furis ca sa nu afle iubitul ei actual sau daca nu mai ai rabdare poti sa faci asa cum ai zis tu cu adevar sau provocare(merge faza asta) sau pur si simplu ii spui verde in fata ca inca mai tii la ea. Sper ca te-am ajutat. Bafta!

| OliviaMihaela a răspuns:

Unu il faci pe baiatul cu care stai in camera i zici sa plece putin si dupa aia ea intra in camera o asezi pe pat stand normal si u sai marturisesti ca o iubesti enorm etc. si iei u sa i se inmoaie inima si u sal lase pe baiatul ala si u sa se intoarca la tine. Daca nu fa tot posibilul sal desparti de ea cum ar fi:" vezi ca ei ii place de altu, din astea. in vine mult succes!

| BulanShow explică (pentru Alexutsza):

Mersi mult asa am sa fac insa, acum am a-i pregatesc si un biletel eventual impreuna cu un ursuletz ceva....ink o data mersi :*

| Alexutsza a răspuns (pentru BulanShow):

Nu ai pentru ce, imi place sa ajut. Mult succes!

| BulanShow explică:

Sunt cu ea de pe 23 Iunie. Am reusit. Apropo, ma iubea de cand era cu ala dar a asteptat k nu stia cum sa-i zica ca ma iubeste pe mine laughing. Multumesc mult