Spune-i în cantonament, când sunteţi doar voi 2, că îţi place de ea şia pai apropriete încet şi sărut-o. Ea sigur nu se va da în spate De chestile că te ia în braţe şi aşa, nu te bucura prea tare. Sunt fată şi aşa le fac şi eu colegilor mei, dar nu îmi place de ei. Însă ezistă şi posibilitatea să te placă. Se spune că iubirea nu moare Succes! Şi noroc în cantonament
Ar fi foarte foarte frumos sa-i faci un bilet cu toata povestea voastra sa-i spui c-o mai iubesti si sa i-l lasi in banca:X
Sau ma rog... in cantonament cand plecati iesiti seara si povestiti si sarut-o
Poi poti sa te dai la ea pe furis ca sa nu afle iubitul ei actual sau daca nu mai ai rabdare poti sa faci asa cum ai zis tu cu adevar sau provocare(merge faza asta) sau pur si simplu ii spui verde in fata ca inca mai tii la ea. Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Unu il faci pe baiatul cu care stai in camera i zici sa plece putin si dupa aia ea intra in camera o asezi pe pat stand normal si u sai marturisesti ca o iubesti enorm etc. si iei u sa i se inmoaie inima si u sal lase pe baiatul ala si u sa se intoarca la tine. Daca nu fa tot posibilul sal desparti de ea cum ar fi:" vezi ca ei ii place de altu, din astea. in vine mult succes!
Sunt cu ea de pe 23 Iunie. Am reusit. Apropo, ma iubea de cand era cu ala dar a asteptat k nu stia cum sa-i zica ca ma iubeste pe mine . Multumesc mult