anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt un baiat de 15 ani, săptămâna viitoare boboc, însă am o problema medicală, teoretic nu prea știu ce boală am pentru că nu mi-a spus nimeni niciodată, și nici eu nu am întrebat pentru că îmi e rușine. deci din câte am auzit de la medicul endocrinolog, când vorbea cu ai mei, am auzit că am ceva probleme cu testosteronul, nu produc suficient, mă dau cu un gel care produce testosteron, și îl iau de 2 ani(o să îl iau în continuare),faza este că eu nu sunt dezvoltat deloc din cauza lipsei de testosteron, însă de ceva timp a început să îmi crească par la subraț,un pic de mustață,par pe picioare, mâini, pe abdomen, jos însă penisul nu mi s-a mărit sau ceva, e ca la un bebeluș...o sa mi se mărească în timp? o să îl pot avea normal? Când o să am iubită și o să trebuiască să îi spun de chestia asta o să se despartă de mine? sau o să mă înțeleagă și o să îmi fie alături până o să mă vindec? Zilele astea am inceput să mă tot gândesc la chestia asta, dacă o să fiu vreodată un băiat normal și când o să fie să am o iubită, dacă o să mă înțeleagă și o să îmi fie alături. mă simt foarte nașpa și trist când mă gândesc la chestia asta...

Răspuns Câştigător
| Username272 a răspuns:

Băiete drag, nu te speria, toate de rezolva, mai întâi, iubita ta trebuie sa te iubească si sa te înțeleagă până se rezolva problema, a doua chestie ii sa faci un control la urologie si acolo medicul o sa iti spuna care e problema si iti da un tratament (stie el ce sa faca ) si cu timpul ai sa scapi de asta

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai văzut http://en.wikipedia.org/wiki/The_Late_Bloomer?
Poate ai și tu norocul ăsta...

| Andrei494939 a răspuns (pentru mihai69):

Acum o să mă pun sa mă uit online la el

| llleo a răspuns:

Nu te mai simți prost. e absurd. un om te iubește indiferent dacă ai sau n ai. doar gaseste persoana potrivita. e suficient.
Spor.

| mentholinks a răspuns:

Ai vorbit cu vreo fata macar vreodata? Nu pe net.

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să stai de vorbă cu părinții tăi și medicul și să îți zică exact despre ce e vorba. Cu rușinea nu rezolvi nimic și nici dacă tragi concluzii pripite fără să știi exact despre ce e vorba.

| Andrei494939 a răspuns (pentru mentholinks):

Da,de multe ori

| mentholinks a răspuns (pentru Andrei494939):

Ok. Esti ce calea cea buna.