| Stefanuccio a întrebat:

sunt un baiat de 15 ani.Va cer un sfat fiindca i-am spus unei fete ca imi place de ea (ea are 13), am intrebat-o daca vrea sa fie prietena mea si mi-a raspuns nu...Dar acum cateva zile in ora de matematica se uita la mine de parca i-ar fi facut placere sa se uite la mine si zambea, cand am vazut m-am uitat tot in ochii ei pana cand ea a schimbat privirea in alta parte chestia asta a durat circa 3 minute, si acum problema e, cum sa vorbesc cu ea ce sa-i spun, oare e indragostita de mine? Cel mai bun raspuns FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Ekcstsy a răspuns:

Incearca sa ii schimbi parerea si sa iti spuna ea da inainte sa o intrebi din nouhappy.

8 răspunsuri:
| Dr3yga20 a răspuns:

Nu cred ca te place. Si eu am patit la fel odata cand i-am spus unei fete ca o plac dar m-a refuzat si asta e m-a durut oleaca dar am trecut destul de repede peste. Chiar si asa avem impresia ca ma place fiindca se uita la mine, dar cateodata cand iti place tie de cineva ti se pare ca iti acorda atentie chiar daca nici macar habar n-are ca traiesti. Sincer nu cred ca te place, dar poti sa incerci mai tarziu. Oricum ai sa treci repede peste, crede-ma.

| Ekcstsy a răspuns:

Daca ti-a zis nu atunci e nu. Nu inteleg cum de tu ai 15 ani si ea 13 daca sunteti in aceeasi clasa dar nu asta e problema. A zis nu si e cam nu in situatii de genul. Si pentru viitor, nu se mai cere prietenia. Du-te si tu cu un buchet de flori, cu o ciocolata invit-o la un suc si cand e momentul daca va dori si ea bineinteles va veni si sarutul si la varsta voastra un sarut inseamna relatiewinking.

| OchiPentruTotiSiInimaPentruUnu a răspuns:

Mai Stefanucio, daca se uita la tine in felul ala inseamna ca te place. Nu ati auzit de chestia cu indiferenta? Si mie mi s-a intamplat. Eram moarta dupa unu`anul trecut si apoi cand mi-a recunoscut ca nu ma iubeste, nu mai vroiam sa aud de el. Si apoi, el a inceput sa se tina dupa mine. Era in lesa laughing. Fa pe indiferentul cu ea si vine singura la tinewinking. Bafta kiss!

| KatnisssssssssMe a răspuns:

Parerea mea e ca te place. Poti sa o intrebi sa stii din moment ce ai avut curajul sa ii ceri prietenie. Daca zice nu asta nu e un capat de lume. Cand vei fi cu alta fata va vedea ce a pierdutwinking

| Stefanuccio explică (pentru Ekcstsy):

Eu sunt in Italia si si odataam pierdut un an pentru ca parintii mei m-au dat tarziu la scoala, si am mai pierdut un an pentru ca am ajuns prea tarziu in Italia si am stat un an degeaba
si a trebuit sa repet anul

Mda cam asa ceva dar ea mi-a spus cainca nu ma cunoaste atat de bine si ca sa incerc mai tarziu adica peste o luna doua nu stiu ce sa zic

| Stefanuccio explică:

Si nici macar nu cred ca sunt asa de urat

Oare?