| anonim118932 a întrebat:

Salut TPU
Sunt virgin si as vrea sa imi incep viata sexuala, am o vecina care suntem prieteni de cand eram la gradinita acum am 17ani, dar nu stiu cum sa o conving sa facem sex.
Ma puteti ajuta sa imi spuneti ce vrajeala sa bag sa o conving?

15 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca ar exista o asemenea "vrajeala",virginii ar deveni brusc o categorie inexistenta.
Unica lectie pe care trebuie sa o inveti tu, in afara respectului si a notiunii de prietenie pe care le ignori cu desavarsire, este ca in pantalonii unei fete ajungi trecandu-i prin inima.
Asa ca, iubeste-o si fa-o sa te iubeasca la randul ei, nu mai spera in formule magice si usoare, de parazit sexual.

| ywar a răspuns (pentru greece12):

Wow, s-a enervat doamna! happy Da chestia aia cu panatalonii sau fusta, as adauga eu, si inima e buna si mi-o notez. O sa te citez!

| greece12 a răspuns (pentru ywar):

Nu,dragul meu, nu ma enervez atat de usor, doar ca baiatul asta ne spune povestea cu "muieti is posmagii", tarand calitatea de barbat in noroi.
Asa ca, reactionez!
happy

| BiuL a răspuns:

Ce disperat esti! Si porc pe deasupra!
Daca vrei numa sex, de ce nu te duci la alea pe centura cum spune si MisteryShadow. Vecina ta nu e un obiect cu care sa iti faci tu "distractia".

| anonim118932 explică (pentru BiuL):

Nu sunt disperat dar ma invita mai mereu pe la ea mai ales cand e singura acasa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si crezi ca daca tu esti mai disperat ca o maimuta excitata vreo fata o sa iti cedeze la vrajelile ieftine?

| vocea a răspuns:

Pai sa zicem ca ea ori este usuratica ori te place, atunci sigur e a ta, in caz ca nu e usuratica trebuie sa o faci sa te placa sa va prefaci ca esti iubitul ei si va fi a ta, dar ma bucur sa incepi viata sexuala cu vecina, dar daca vrei sa inveti mai multe ai putea sa te duci la vagaboante, as prinzi un pic de experienta mult succes

| methodmen a răspuns:

In primul rand daca ti-ai ales ca scop sa faci sex cu vecina,ai facut deja prima greseala deoarece vei fi tot timpul timorat si ancorat pe scop si vei omite adevaratul sens al actului (acela de a oferi placere ambelor parti) si pe deasupra tu esti cam egoist si-ti spun si de ce;
Ti-ai pus intrebarea, vecina ta ar vrea sa faca sex cu tine? sau nici nu stie ca existi.

Incearca sa cunosti persoana, incearca sa vb cu ea, creeaza atractie si abia dupa poti sa crezi ca ai o mica sansa, pana atunci visul tau e doar o himera.

| anonim118932 explică (pentru methodmen):

Ma invita mereu pe la ea, si cand e singura acasa dar eu nu stiu cum sa o conving

| methodmen a răspuns (pentru anonim118932):

Aici nu e vorba de convins, fa o gluma mai cu subinteles; atinge-o din greseala si cere-ti asa scuze ce dracu astepti fa ceva actioneaza, poti in cel mai rau caz sa nu mai fii invitat dar macar nu mai stai sa visezi si atat.

| MisteryShadow a răspuns:

Intreab-o daca a mancat ciment, pentru ca e beton... Enstein, spune-i legendele prezervativului, si o convingi. Si daca nu accepta, de ce sa te mai chinui cu ea? Du-te la alea de pe centura... poate faci si voluntariat si te pui sa le cureti pe toate, dar dupa s-ar putea sa trebuiasca sa-i dai socoteala mamicii.

Răspuns utilizator avertizat
| MisteryShadow a răspuns (pentru TuDorEL96):

Ma bucur ca ai observat. Fac si eu ce pot. laughing

| AdeeaDeea2000 a răspuns:

Tu nu ai deloc respect fata de vecina ta?

| anonim118932 explică (pentru AdeeaDeea2000):

Am foarte mare respect laughing as da in ea ca surdu in clopot tongue