Intreab-o daca a mancat ciment, pentru ca e beton... Enstein, spune-i legendele prezervativului, si o convingi. Si daca nu accepta, de ce sa te mai chinui cu ea? Du-te la alea de pe centura... poate faci si voluntariat si te pui sa le cureti pe toate, dar dupa s-ar putea sa trebuiasca sa-i dai socoteala mamicii.
Ce disperat esti! Si porc pe deasupra!
Daca vrei numa sex, de ce nu te duci la alea pe centura cum spune si MisteryShadow. Vecina ta nu e un obiect cu care sa iti faci tu "distractia".
Si crezi ca daca tu esti mai disperat ca o maimuta excitata vreo fata o sa iti cedeze la vrajelile ieftine?
Daca ar exista o asemenea "vrajeala",virginii ar deveni brusc o categorie inexistenta.
Unica lectie pe care trebuie sa o inveti tu, in afara respectului si a notiunii de prietenie pe care le ignori cu desavarsire, este ca in pantalonii unei fete ajungi trecandu-i prin inima.
Asa ca, iubeste-o si fa-o sa te iubeasca la randul ei, nu mai spera in formule magice si usoare, de parazit sexual.
Pai sa zicem ca ea ori este usuratica ori te place, atunci sigur e a ta, in caz ca nu e usuratica trebuie sa o faci sa te placa sa va prefaci ca esti iubitul ei si va fi a ta, dar ma bucur sa incepi viata sexuala cu vecina, dar daca vrei sa inveti mai multe ai putea sa te duci la vagaboante, as prinzi un pic de experienta mult succes
In primul rand daca ti-ai ales ca scop sa faci sex cu vecina,ai facut deja prima greseala deoarece vei fi tot timpul timorat si ancorat pe scop si vei omite adevaratul sens al actului (acela de a oferi placere ambelor parti) si pe deasupra tu esti cam egoist si-ti spun si de ce;
Ti-ai pus intrebarea, vecina ta ar vrea sa faca sex cu tine? sau nici nu stie ca existi.
Incearca sa cunosti persoana, incearca sa vb cu ea, creeaza atractie si abia dupa poti sa crezi ca ai o mica sansa, pana atunci visul tau e doar o himera.
Am foarte mare respect as da in ea ca surdu in clopot
Ma invita mereu pe la ea, si cand e singura acasa dar eu nu stiu cum sa o conving
Nu sunt disperat dar ma invita mai mereu pe la ea mai ales cand e singura acasa.
Aici nu e vorba de convins, fa o gluma mai cu subinteles; atinge-o din greseala si cere-ti asa scuze ce dracu astepti fa ceva actioneaza, poti in cel mai rau caz sa nu mai fii invitat dar macar nu mai stai sa visezi si atat.
Anonima17191 întreabă: