Corect! Când o faci fără prezervativ se simte mult mai bine, dar riscurile unei sarcini sunt foarte mari.
Poti sa ai ata pana mori, nu e neaparat necesar sa se rupa.
Fa cu protectie, ca lichidul preejaculator nu poti sa il controlezi si poate aveti o surpriza!
Poa' să nu se rupă și dacă ai prezervativ. De fapt, eu încă o am, după zeci de ani de „întrebuințare" (și cu, și fără protecție). Așadar...
Mai bine riscați să luați / oferiți boli sau o sarcină?
Multă minte vă mai trebuie...
Niciodata fara prezervativ, atentie la varsta in caz ca santeti minori mai amanati pana la varsta potrivita, ata nu este obligatoriu sa se rupa! nu prezenta ei intacte sau rupte atesta faptul ca esti sau nu virgin ci fapta ca atare ai facut nu mai esti virgin nu ai facut mai esti virgin la baieti nu este ca la fete la ele ramane semn-ruperea himenului la baieti nimic.Lichidul acela cu rol de lubrefiere poate contine spermatoizi asa prezervativul trebuie folosit si pentru. b.t.s.
Depinde in ce perioada a lunii se afla!
Daca va fi in perioada fertila, sunt șanse sa rămână însărcinată si de la acel lichid de lubrifiere.
De fiecare data când o faci neprotejat, exista riscul unei sarcini.
Acea ata nu este obligatoriu sa se rupă la primul act sexual.
Aceasta se poate rupe la n act sexual sau chiar sa mori cu ea
Deci las o acolo ca nu are cu ce sa te deranjeze.
Primul act sexual trebuie să fie obligatoriu protejat!
Aţa se poate rupe oricând sau niciodată. Nu o să te deranjeze cu nimic!
Termenul de dezvirginare nu exista practic in cazul baietilor si nici nu se produce prin modificari fizice ca si in cazul fetelor(ruperea himenului - atei). Faptul de a nu mai fi virgin e mai mult un termen popular (o vorba) si inseamna atunci cand ai facut pentru prima data sex. Dar asta nu implica neaparat ruperea atei, in cele mai multe cazuri ea doar se intinde, sau pot sa apara mici fisuri.
Este altfel am auzit cand faci fara prezervativ te simti mai bine dar nu vreau sa ramana insarcinata.
Mie mi e rusine sa fac cu prezervativ deoarece sta naspa se muleaza naspa am 15 cm. si 16 ani.
Daca iti este rusine, anunțați parintii ca peste 9 luni o sa vi acasa cu un plod, si vezi atunci ce zic ai tai si parintii fetei cand o sa o lasi cu burta la gura, ca ti-a fost rusine cu prezervativ
RazvanSmile întreabă:
ManuuL întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: