Daca esti timid n-ai ce face. Daca nu te schimbi o sa ramai singur. Mie mi se pare dubios sa bagi in seama femei in parc, probabil o sa fuga de tine. Baga-le si tu in seama la scoala sau in locurile unde interactionezi cu ele, nu in parc unde nu se uita nici cainii la tine. Pentru asta trebuie sa devii mai indraznet si sa iesi din starea aia. Cum faci asta? Nu stiu, la 20 de ani nu am iesit nici eu.
Si eu sunt aproape la fel ca tine, mai putin timid si rusinos. Chiar nu suport sa ma intalnesc cu cunoscutii in public. Pe banca in parc ai putea sa stai pe telefon si sa te uiti la natura. Eu asa procedez. Dar totusi, in alta ordine de idei, nu ai succes la fete?
Nu am succes nici la fete., adica nici nu am stat sa caut fete sa ma bag in seama etc.
Crede-ma ca eu am cerut nr de telefon la multe femei si erau incantate sa mi-l dea cu ras si gluma dar cand sa sun apelantul nu este disponibil sau ocupat iar in cel mai bun caz se scuza ca nu are timp. Daca nu aratam bine nici nu il obtineam dar sa procedeze asa mai usor era sa zica nu ti-l dau. Asa poti pati pentru ca ele sant ciudate, nu am treaba cu romancele pentru ca nu imi plac de ele dar indiferent de cetatenia femeii toate sant la fel stranii si misterioase
Nu mai bine alergi daca tot esti in parc? Ma gandesc ca e mai distractiv decat sa stai pe banca.
Asta-i clar, atât că la noi proastele se cred deștepte și predomină piața... e valabil și cu proștii și idioții.
Cat e ceasul? Unde e locul x sau y..Important sa arati bine.
AlexEjmecheru întreabă: