Nu pot face chiar nimic sa ma impac in vreun fel cu ea?
Tu esti cel imatur si razgaiat.Stiai ca are prieten si te-ai bagat ca mata fara sa stii macar daca simte ceva pentru tine.
Normal ca nu place, deoarece a zis ca daca m ar fi cunoscut mai bine era altceva, dar asa nu vorbisem cu ea de vreo 2 3 ori.zi mi si mie ce sa fac in afara de imi lua gandul de la ea.ideei!
Chiar crezi ca mai poti face ceva acum? Plus ca nu a afirmat niciodata ca s-ar fi indragostit de tine, pur si simplu a spus ca ar fi fost altceva, poate ati fi ajuns prieteni.
Am intrebat o si a spus ca m ar fi placut, si ca o sa imi dea o sdansa, dar sa nu o disper si, am incalcat aceasta conditie.Sa ma duc sa I cer scuze, e vecina mea si mi e rusine sa mai dau de ea
Tu chiar nu vrei sa pricepi ca fata are prieten si ca te cam ia de prost?
Chiar iti place sa stai presulet?
Eu vreau momentan sa ma iert6e,nu o relatie.La o relatie se va putea gandi abia atunci cand ma va cunoaste si va considera ca se simte bine in preajma mea.Actualul oricum pleaca si e un pier de vara.M a amenintat pe facebook fara sa I zic nimic, asa de nebun, mi azis ca ma pune la punct
Pentru ce sa te ierte? Ca nu ai stat cu botul pe labe de cate ori a comandat ea? Mai baiete, da-ti doua palme si revino-ti. O dai in penibil cu fata asta,
Prietenul ala al ei ar trebui sa aiba el grija de tine, nu TU de el pentru ca EL nu are nici o vina ca tie ti s-au aprins calcaiele dupa prietena lui.
Asta una la mana.
Doi, EA e singura care isi bate joc...si care te face cum are ea chef. Ori e ea prea desteapta, ori tu prea fraier.
B a la m a amenintat, eu nu I am zis miik, ce as putea sa I fac, m a pacalit cu o poza cu fiul lui David Beckham, chiar ca sunt penibil
E una sa incerci sa ii atragi atentia si sa o cuceresti. Dar tu o disperi! Ti-a zis fata sa ii dai pace, pai atunci da-i! Asta e, nu te place, nu o poti obliga. Accepta asta si da-i pace!
anonim_4396 întreabă: