Ia-o incet... daca-ti place arata-i asta, nu stiu stai o perioada prin preajma ei mai mult fate ca un prieten intereseaza-te de starea ei cum se simte etc iar la un momendat incepe sa-i dai alte semne, s-o iei in brate in anumite momente, s-o pupi pe obraz daca e timida, daca e mai intrazneata dupa ce ai pupat-o pe obraz poti si pe buze si tot asa, dar daca ai ghinion si nu te place cand vei vrea s-o pupi sau sa o strangi in brate te va respinge Deci bafta incearca usor usor si poate te place si te vad cu ea Sa stii ca nu trebuie sa-i placa de la inceput de tine, la mine asa a fost eu am placut-o dar daca stii cum sa pui problema o cuceresti daca nu esti chiar asa de speriat intr-o luna am ajuns sa fim impreuna si-am luat-o usor usor cum te-am zis mai sus... deci Bafta!
Spune-i ca sa cuceresti o fata trebuie sa fii insuti, sa-i arati cum esti tu.
Spune-i ca daca inca nu stie acest lucru, inseamna ca trebuie sa mai stea deoparte si sa priveasca mai bine la ceea ce se intampla in jurul sau.
Suntem siguri ca nu este vorba de tine si nu de un prieten? Nu are importanta.De multe ori cea mai simpla cale, este aceea de a fi sincer si de a-si etala sentimentele.Un mic pupic/sarut nevinovat, de asemenea poate fi un factor castigator pentru persoanele un pic mai timide prin a-si etala sentimentele prin cuvinte.Succes!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: