Buna! pai, ea te place pe tine? ti'a dat vreun semn cum ca te place, ca se simte atrasa de tine? daca da, atunci fa si tu acelasi lucru. stai cu ea in pauza (daca ai spus ca nu sunteti in aceeasi clasa), condu'o la ora, vorbiti (pe un subiect despre care sti ca ii place). mai si flirteaza cu ea iar cand crezi ca esti pregatit (nu te grabi si asteapta momentul) spune'i ce simti pentru ea. sper ca te'am ajutat! Funda?!
Poti sa ii spui pur si simplu. daca va intelegeti, sigur te place, eu as fi impresionata daca mi-ar spune un baiat cu care ma inteleg si ma simt bine cu el ca ma place
Off , oricum ai face, nu ezita sa ii spui.
Baiatul de care imi place m-a placut 1 an si eu la fel pe el, dar el nu m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu asta asteptam, acum eu il plac si el.
Oricum, spune-i, nu ezita, daca eziti ai sa regreti ca mine
Macar incearca, oricum veti ramane prieteni.:-
Da... dar vezi tu, ea a fost cu baieti " mai smecheri " ca mine si asta m-ar face sa cred ca nu prea am sanse... chiar daca ne impacam super bine
Frate am si eu problema asta dar eu cred ca tu ar trebui sa stai mai mult pe langa ea sa ii spui mai multe glume diferite (dar nu jignitoare)sa te dai pe langa ea si sa ii dai de inteles ca o placi prin gesturile tale iar ea daca iti confimra asta prin gesturi orice atunci ai putea sa ii spui pe mess sau fata in fata.
KatiMe27 întreabă: