| Azazello132 a întrebat:

Va rog am nevoie de ajutorul vostru. Sunt impreuna cu o fata de 1 an. Acum cateva zile am iesit cu ea pe afara. Totul a fost perfect dar din acea seara am inceput sa ne indepartam unul de altul. Chiar nu stiu ce pot sa fac ca sa fie totul ca inainte sau ce am de facut. Astept raspunsuri. Mersi mult. Funda

Răspuns Câştigător
| gabby269 a răspuns:

Daca nu stii motivul cum ai vrea sa repari problema honey? Intreab-o ce e in capul ei, ce s-a intamplat intre voi, purtati o discutie deschisa unul cu celalalt, si sa spuneti nemultumirile, cum credeti ca relatia voastra o sa decurga de acum incolo si daca nu puteti sa schimbati ceva pentru a imbunatati-o.Asta depinde numai de voi doi.Userii de pe TPU nu au ce sfaturi sa iti dea, pentru ca nici tu nu stii motivul.Este ciudata situatia in care esti pozitionat dar repet, o discutie sincera ar rezolva si clarifica lucrurile intre voi.Bafta:*

3 răspunsuri:
| gabby269 a răspuns:

Cum am putea sa te ajutam cand nu povestesti mai pe larg cum a decurs intalnirea voastra, poate ai zis ceva nepotrivit sau ai facut-o sa se simta prost sau atunci si-a dat seama ca de fapt nu e fericita.Nu avem de unde sa ne dam cu presupusul daca tu zici ca totul a fost perfect. Povesteste-ne cu lux de amanunte ca sa ne dam seama despre ce e vorba.Din "totul a fost perfect" deduc ca fata e unpic dusa daca se indeparteaza de tine dupa o seara de vis.

| Azazello132 explică (pentru gabby269):

Totul a decurs perfect in sensul ca nu am facut-o sa se simta prost, ne-am plimbat, ne-am simtit bine totul a fost normal pur si simplu in timpul in care a trecut dintre intalnire si seara cand am vorbit cu ea, s-a / ne-am schimbat radical. Motivul chiar nu il stiu si din cauza asta vreau sa stiu cum pot sa repar problema, cum putem sa ne apropiem iar unul de altul.

| zRainbowx3 a răspuns:

Hei, pai vorbiti des?
Daca da : Atunci e foarte ciudat._. | Inseamna ca nu te vrea si a gasit pe altcineva, cred thinking
Daca nu : Vorbeste mai des cu ea si fi sincer, glumet, etc.