Nu stiu cum sa te ajut, dar uite 2 motto-uri care te-ar putea ajuta. "floarea nu asteapta ca albina sa vina la ea, albina vine pur si simplu "
" problemele mari apar cand ne gandim prea mult la probleme mici "
Itaa, nu ti-e rusine sa tipi la o domnisoara? asa exemplu negativ ii dai domnului care a pus intrebarea? nu il mai invata la prostii, bunul simt inca mai e apreciat in ziua de astazi...de femei adevarate, nu de fetite "ce par a fi educate si finute"
Buna.
Personal, nu cred ca ai nevoie de vreun psiholog care are de abia isi rezolva si el problemele personale.
Ai nevoie de tine. Sa crezi in tine.
De ce nu vrei sa te vindeci de negativismul asta daca te doare? De ce nu vrei sa iti uiti minusurile (pe care fiecare om le are) si sa pui in lumina calitatile pe care le ai? Ai nevoie de o schimbare. Inlocuieste gandurile negative cu aspiratiile si visurile pe care le ai si actioneaza pentru a ti le indeplini. Fa exercitiul asta zilnic.
Rau nu o sa fie, iti spun sigur.
In ce priveste depresia, iti recomand un singur lucru, elibereazate de toate gandurile din capul tau, si spune-ti tie sincer ce vrei de la viata? Ce crezi ca te face fericit?
Cand iti raspunzi la aceste intrebari o sa ai mintea mult mai limpede si o sa capeti o directie in viata, pur si simplu incearca sa-ti urmezi visul. Cat despre relatii nu iti pot spune multe, deoarece nu am experienta in acest domeniu, insa un lucru il stiu sigur, dragostea adevarata nu e ceva ce apare din neant ( adic aceasta stare de-a fi indragostit, etc) ci e ceva ce se construieste si se intareste in timp. Daca iti d-ai seama ce iti doresti si pe plan relational cu siguranta vei gasi o persoana cu aceleasi aspiratii.