Daca nu ma insel, a mai pus cineva o intrebare similara, poate chiar tu, nu-mi mai amintesc.
Pai lucrurile stau in felul urmator, daca mai continui asa fara sa-i faci cunoscute sentimentele tale fata de ea, te indrepti cu pasi siguri catre statutul de cel mai bun prieten, deci daca asta iti doresti, continua ceea ce faci, ca te descurci formidabil.
Daca nu, incearca sa ajungi si tu mai in intimitati cu ea, puneti mana pe mana ei, cere-i permisiunea sa o saruti la plecare, si lucruri de genul. Iti vei da seama din reactiile ei daca si ea simte ceva pentru tine, imi e frica sa-ti recomand sa o intrebi direct daca te place, pentru ca numai tu stii cum te-ai comportat pana acum cu ea, si s-ar putea sa sperii saraca fata.
Bafta!
Pai sa-i spui direct ca te-ai indragostit de ea, dar fata in fata, nu facebook, twiter sau nu mai stiu ce, apoi daca ea se simte bine in prezenta ta va accepta ...sa nu iei niciodata in calcul diferenta de varsta. Succes!
Pe obraz am sarutat-o mereu, si cand ne vedem si cand ne despartim.o sa incerc sa o iau de mana cand ne plimbam sau sa pun mana pe mana ei cand stam pe o banca.mersi