Eu in locul lui George o duceam înapoi la petrecere și o lăsăm acolo. Nu zic că e varianta corecta, dar eu asta as fi făcut.
Fiind faptul ca era bauta si s-ar fi putut intampla ceva cu ea nu a procedat corect ca au lasat-o asa in starea ei in necunoascut. Dar din punctul de vedere al prieteniei cu ceilalti a avut o reactie normala sa sara in apararea prietenului sau. Totusi cred ca trebuia sa o bage in porbagaj si sa o duca acasa da-o-n masa de prastie.
A procedat si nu prea dar ce treaba are pivestea asta (naspa)daca e sa man trebi pe mine)cu categoria iti readuc aminte ca categoria aceasta se numeste DRAGOSTE SI SEX pe cand tu ai intrebat.....cu totul ALTCEVA!
A greșit. Dacă în urma acestui abandon nocturn fata pățea ceva, ei ar fi fost acuzați în grup, dar mai ales cel ce a dat-o jos. O puteau obliga să înceteze.
La scenariul tău era o SINGURĂ rezolvare - pleca doar șoferul cu fata fără ceilalți 3.
Intr-o oarecare masura se potriveste la categoria asta. Pana la urma este vorba de o atractie intre sofer si tipa respectiva, tipa care, repet, inital parea foarte de treaba, dar care a fost inlaturata la fel de repede de un om care a valorat mai mult pretul prieteniei cu tovarasii sai, decat o tipa agatata la intamplare.
Da, dar asta ar fi insemnat ca tipa sa continue sa stea in masina cu Catalin cel mic de statura si sa continue insultele la adresa prietenilor soferului, lucru care era neacceptabil la acel moment pentru ca situatia devenise deja butoi cu pulbere.
Am inteles frate/soro: conform tie, PITICII NU AU DREPTURI, piticii n-au dreptul la femei, piticii n-au drepturi la petreceri, piticii n-au nici macar drepturi la mers cu masina. Ce drepturi au piticii? Au vreunul in viziunea ta?
Daca te uiti mai bine postarea mea a fost scrisa la 7-8 seara, iar comentariul tau este scris in jurul orei 3 dimineata. Care dintre noi n-are somn?
Sunt curios, cum puteau s-o "oblige" sa inceteze? Ea deja a fost avertizata de cateva ori sa inceteze si se facea ca nu aude.
Ai spus ca "tu la 19". Sigur ii ai impliniti? La felul cum vorbesti parca abia acum treci prin pubertate, soro. Pe cat de mult insisti sa fi incadrat cu orice pret in randul oamenilor inalti "de statura" ca de altceva nu poate fi cazul la tine, pari sa ai niste complexe ciudate cu oamenii scunzi. Te-a batut in trecut vreun pitic atat de tare incat te-a lasat cu traume. Adica un om care e mai mic decat tine, presupunand mai slab decat tine sa ajungi sa-l faci "ratat", "terminat" si "distrus total" in toate propozitiile, clar se vad niste complexe grave de inferioritate. Ti-a furat vreun pitic femeia? Avea ciomagul mai mare decat al tau si te-a traumatizat?
Am vazut caz in care un pitic, jumate din inaltimea adversarului cu o singura lovitura plasata in barbie l-a intins pe jos pe unul duble ca inaltime (nunta de tigani), am vazut caz in care o piticanie cu sictir pe el, atragea femei fara nici un efort. Nu despre asta era vorba in postarea mea. Postarea mea era despre altceva, dar ma rog.