| BogdanAL a întrebat:

va rog sa nu ma luati la misto, sau sa faceti glume proaste, pentru ca asta este ultimul lucru de care am nevoie...
Deci, astazi m-am vazut cu prietena mea, si am fost la ea acasa.Am stat de vorba dupa ne-am apropiat, si am ramas aproape dezbracati, iar de aici incepe povestea.
Dupa un timp, "mi-am dat drumul" pe spatele ei, logic. Apoi am fost la baie, am luat 2 bucati de hartie, le am trecut prin apa care curgea, pentru a o curata, apoi le am aruncat la toaleta.(Deci nu am atins sperma cu degetele, prin contact direct, ci daca as fi atins-o ar fi fost atunci cand hartia imbibata cu apa a atins sperma, sau cand am aruncat hartia), apoi am tras apa(normal).
Dupa aceea mi-a cerut sa mi introduc degetul inauntrul ei(in vgin), dar trecusera aproximativ 2-3-4 minute de atunci, iar degetul mi se uscase, insa era putin transpirat, sau era ud de la lichidul ei(l am mai atins inainte).
L-am bagat inauntrul ei(degetul) insa nu cred ca aveam sperma pe deget, sau o cantitate foarte mare de aceasta, tinand cont de faptul ca am citit si am aflat ca majoritatea spermatozoizilor mor la contactul cu aerul sau cu apa, iar in cazul meu aman2 s-au intamplat, plus ca au contactat si hartia imbibata cu apa.

Intrebarea mea este urmatoarea(si logica), poate sa ramana insarcinata, ce ar trebui sa fac? orice raspuns este bun

Ma simt foarte rau, ma trec tot felul de ganduri prin cap, o iubesc foarte mult pe ea, si nu as rezista sa o vad suferind...

Va rog fara raspunsuri batjocoritoare, multumesc...

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Probabilitatea de a ramane insarcinata este extrem de mica, nu trebuie sa te ingrijorezi. Este foarte putin probabil sa fi ramas spermatozoizi pe deget, este foarte putin probabil ca acestia sa fie suficient de vigurosi pentru a ajunge sa fecundeze un ovul, este foarte putin probabil ca la doua zile dupa ciclu sa existe un ovul pregatit pentru fecundare. Deci stai linistit.

11 răspunsuri:
| BogdanAL explică:

Mentionez faptul ca menstruatia i-a trecut acum 2 zile(astazi fiind a doua zi)

| pirla a răspuns:

Eu te inteleg, si da exista riscul ca ea sa fie insarcinata. Mai bine zii sa ia pastila de a doua zi.Asa dispare orice risc.

| MotanAndrei a răspuns:

Frate nu ramane. Nu te ingrijora. Ca ai eliminat spermatozoisi inaintea actului sexual, asa ca nu ai de ce sa te temi. Funda?

| BogdanAL explică:

Multumesc mult, eu am mai atins cu mana dupa ce am sters-o, si capacul de la wc(laughing) si corpul ei, deci si eu ma gandesc ca sunt slabe sansele, plus ca au fost diferita(apa, plastic, piele) unde "puteam pierde din ei", de asta zic, si un deget nu este cat o..., deci abia raman unele insarcinate cand ejaculeaza in ele, dapai o cantitate infima, de pe un deget...

Acum ea imi spune ca se simte rau(o doare burta cred sau ceva)...iar eu cred ca e doar de la stres, voi?

Multumesc mult de raspunsurihappy

| robi1990 a răspuns:

Inposibil, odata ce a intrat in contact cu aerul 2 minute spermatozoidul moare, e inposibil chiar daca mai aveai pe deget si daca ar fi asa cantitatea e prea mica

| BogdanAL explică:

Multumesc mult de raspunsuri, o sa dau si funda(desi pentru mine asta nu e important, dar va multumesc tuturor pentru raspunsuri)
Apropo, nu e de acord cu pilula de a 2a zi, sau cu testul de sarcina, deci sa speram ca in urmatoarele 25-30 zile o sa ii vina ciclul...
multuemesc tuturor inca o data :*

| Mussette a răspuns (pentru BogdanAL):

Daca menstruatia i-a trecut de 2 zile, nu sunt sanse de a ramane insarciata.
Spermatozoizii in contact cu aerul, mor. Nu-s asa viabili in orice mediu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
NU ramane insarcinata, nu are cum...
Insa nu te mai juca, ca pot fi si riscuri!
Aveti grija de voi!
Te pup!

| Proorocucatalin a răspuns:

Nu are cum sa ramana insarcinata

| sirD a răspuns:

Stai linistit

| Anonimus112346 a răspuns:

A rămas iubita ta însărcinată?