Probabilitatea de a ramane insarcinata este extrem de mica, nu trebuie sa te ingrijorezi. Este foarte putin probabil sa fi ramas spermatozoizi pe deget, este foarte putin probabil ca acestia sa fie suficient de vigurosi pentru a ajunge sa fecundeze un ovul, este foarte putin probabil ca la doua zile dupa ciclu sa existe un ovul pregatit pentru fecundare. Deci stai linistit.
Eu te inteleg, si da exista riscul ca ea sa fie insarcinata. Mai bine zii sa ia pastila de a doua zi.Asa dispare orice risc.
Frate nu ramane. Nu te ingrijora. Ca ai eliminat spermatozoisi inaintea actului sexual, asa ca nu ai de ce sa te temi. Funda?
Multumesc mult, eu am mai atins cu mana dupa ce am sters-o, si capacul de la wc() si corpul ei, deci si eu ma gandesc ca sunt slabe sansele, plus ca au fost diferita(apa, plastic, piele) unde "puteam pierde din ei", de asta zic, si un deget nu este cat o..., deci abia raman unele insarcinate cand ejaculeaza in ele, dapai o cantitate infima, de pe un deget...
Acum ea imi spune ca se simte rau(o doare burta cred sau ceva)...iar eu cred ca e doar de la stres, voi?
Multumesc mult de raspunsuri
Inposibil, odata ce a intrat in contact cu aerul 2 minute spermatozoidul moare, e inposibil chiar daca mai aveai pe deget si daca ar fi asa cantitatea e prea mica
Multumesc mult de raspunsuri, o sa dau si funda(desi pentru mine asta nu e important, dar va multumesc tuturor pentru raspunsuri)
Apropo, nu e de acord cu pilula de a 2a zi, sau cu testul de sarcina, deci sa speram ca in urmatoarele 25-30 zile o sa ii vina ciclul...
multuemesc tuturor inca o data :*