| Eduard619 a întrebat:

VIata mea devine din ce in ce mai de cacao..sa incepem.
Am cunoscut o fata pe net din oras am vb cu ea muult imi spunea ca ma iubeste ca nu poate sta fara glumele mele si asa cam vreo 2-3 saptamani. ntr-o zi eram in oras cu un prieten aud telefonul sunand era ea m-a invitat in parc am stat am vb dupa am dus-o acasa i-am dat o imbratisare. a2-a zi era suparata pentru ca prietenul ei nu ii dadea atentie si eu am zis sa o scot in oras in fine a acceptat dupa ce am fost la aceiasi terasa am fost pe centru sa ne plimbam se intalneste cu un fost iubit o pupa pasional pe obraji vb ceva timp dupa ne despartim de el iar eu o duc acasa din nou si ii spun pe drum daca eu te-as pupa pe obraz ca el ce ai spune...si ea face nimic mi-ar face placere...am ajuns la ea acasa am pupat-o dupa i-am sarutat mana.(ea a spus ca e un gest de noblete) dupa cand am ajuns acasa sa vb cu ea imi spune ca nu se simte confortabil cand o imbratisez/pup dar pe fostul ei inca il pupa si intrebarea mea este
Am eu motiv sa ma supar pe ea..trebuie sa trec peste..sa o iert raspuns urgent si serios va rog.PEACE!:*

Răspuns Câştigător
| Anonimuluscyk a răspuns:

Pur si simplu nu se simte atrasa de tine! Crede-ma, asta e adevaratul motivwinking

10 răspunsuri:
| Anonimuluscyk a răspuns:

Iti zic eu,sunt fata,si o inteleg. Fetei nu-i prea place de tine, in scurt timp nici nu o sa mai vorbiti, o sa se sature si poate se va intoarce la fostul. Eu zic ca nu prea ai peste ce sa treci. Fetei ori nu-i place cum arati, ori mirosi urat. Oricum, astfel de relatii nu pot fi consolidate...trebuie sa cunosti o persoana foarte bine pentru a putea fi cu ea, si spun asta din propria experienta. Cred ca trebuie sa o lasi balta, nu o sa mearga, fata nu te place, prin urmare nu te vrea. Sper ca nu am fost prea dura si nu te-ai suparat pe mine. Funda? :*

| Eduard619 explică (pentru Anonimuluscyk):

Exagerezi laughing)) nu miros urat deloooc iar urat nu se pune problema dar oricum nu mai vreau sa fiu cu ea pentru ca ma tradat...ms oricum

| neutrino a răspuns:

Ea ti-a spus adevarul, nu este cu nimic vinovata fata de tine, nu ti-a gresit cu nimic, asadar tu nu ai motiv de suparare pe ea.

| Eduard619 explică (pentru neutrino):

Dar de ce pe el il pupa si pe mine nu asta ma deranjeaza?

| neutrino a răspuns (pentru Eduard619):

Fiecare avem o lista de prioritati, si nu cred ca tie ti-a spus ca tu esti in fruntea listei ei!

| Alcyon a răspuns:

Cine stie cu cati se mai vede. Poate ca pe langa tine, mai vorbeste cu o suta.

| Ycu a răspuns:

Te-ai gândit că poate a zis-o ironic și că poate vrea mai mult decât o imbrățișare? Poate un sărut....comunică cu ea cât mai mult, dacă zici că pe net vă spune-ți poezii, poate asta așteaptă de la tine și în realitate, ai făcut foarte rău că ai întrebat-o dacă poți să o pupi, imediat după ce a plecat ex-iubitul ei, trebuia să procedezi la fel, astfel îi arătai că de fapt tu ții la ea la modul serios...

Asta e doar o parere de a mea, întreab-o pe ea ce își dorește de fapt de la tine.

| Eduard619 explică (pentru Ycu):

Am facut asta si nu m-a ajutat cu nimic...a spus ca nu ii place

| Lavii007 a răspuns:

Ar trebui sa o intrebi daca mai are vreo legatura cu fostul sau daca vrea ceva cu tine.

| Hace a răspuns:

Probabil te vede ca pe un simplu amic happy