Pur si simplu nu se simte atrasa de tine! Crede-ma, asta e adevaratul motiv
Ar trebui sa o intrebi daca mai are vreo legatura cu fostul sau daca vrea ceva cu tine.
Iti zic eu,sunt fata,si o inteleg. Fetei nu-i prea place de tine, in scurt timp nici nu o sa mai vorbiti, o sa se sature si poate se va intoarce la fostul. Eu zic ca nu prea ai peste ce sa treci. Fetei ori nu-i place cum arati, ori mirosi urat. Oricum, astfel de relatii nu pot fi consolidate...trebuie sa cunosti o persoana foarte bine pentru a putea fi cu ea, si spun asta din propria experienta. Cred ca trebuie sa o lasi balta, nu o sa mearga, fata nu te place, prin urmare nu te vrea. Sper ca nu am fost prea dura si nu te-ai suparat pe mine. Funda? :*
Exagerezi )) nu miros urat deloooc iar urat nu se pune problema dar oricum nu mai vreau sa fiu cu ea pentru ca ma tradat...ms oricum
Te-ai gândit că poate a zis-o ironic și că poate vrea mai mult decât o imbrățișare? Poate un sărut....comunică cu ea cât mai mult, dacă zici că pe net vă spune-ți poezii, poate asta așteaptă de la tine și în realitate, ai făcut foarte rău că ai întrebat-o dacă poți să o pupi, imediat după ce a plecat ex-iubitul ei, trebuia să procedezi la fel, astfel îi arătai că de fapt tu ții la ea la modul serios...
Asta e doar o parere de a mea, întreab-o pe ea ce își dorește de fapt de la tine.
Ea ti-a spus adevarul, nu este cu nimic vinovata fata de tine, nu ti-a gresit cu nimic, asadar tu nu ai motiv de suparare pe ea.