Pai... la laba iti dai drumu greu ca ii dai in cap pur si simplu si dureaza pana te exciti, iar cand o faci cu partenera se formeaza preludiu si.ti dai drumu imediat... e un semn de batranete
Nivelul ca intensitate a excitatiei sexuale care ajunge la creier, in cazul sexului intretinut cu o persoana iubita (agreabila) este incomparabil mai puternic, in comparatie cu valoarea gradului de excitare atins in timpul masturbarii.
Chestia cu "la fel la ambele" este putin discutabila, ca ar putea sa dureze la fel de putin si masturbatul
Desi stiu ca nu la asta te referi.
Pai atunci cand faci sex, incearca sa fii sigur pe tine, sa nu vrei sa termini, nu trebuie sa te gandesti numai la acest lucru. Te concentrezi pe respiratie si fii sigur pe tine, ca nu o sa se intample asta, cumva... imagineaza-ti ca deja ai terminat si nu ai nicio grija.
De altfel, partenera ta ar trebui sa te sustina, sa nu te grabeasca, sa o lasi sa te cunoasca mai bine, sa iti zica cum ii place, la fel si tu ei, sa fiti rezonabili, sa va intelegeti si un lucru important, daca se intampla asta, nu este nicio problema, aveti tot timpul impreuna sa "exersati".
Numai bine!
Pai si stii vreo solutie alternativa ca sa.l tina pe baiat mai mult? Imi e si mie un pic frica sa nu ajung ca el si na...sa știu o alternativa.
Si in cazul meu, in perioada adolescentei si chiar si dupa ce am devenit major, pana in momentul in care am intrat intr-o relatie de cuplu stabil, practic se intampla la fel. Experienta sexuala am reusit s-o dobandesc si sa o si acumuleaz in decursul timpului, prin intretinerea in mod constant a cat mai multe acte sexuale care pe cat este posibil sa fie intretinute cu una si aceeasi iubita/partenera. La inceput tinerii trebuie sa fie foarte fericiti si pe deplin multumiti atunci cand reusesc sa intretii reprize de de sex de pana in 5 minute. Doar ulterior pe masura ce este acumulata din ce in ce mai multa experienta, precum si pe fondul scaderii tot mai accentuate a starii de excitatie, durata sexului devine din ce in ce mai lung, uneori putand deveni chiar... plictisitor. Succes si multa bafta!
Cat de bine le stii tu mai baiete. Parca le-ai citi ''cursiv'' dintr-o carte asa pe... nerasuflate.
Mutubal întreabă: