îți vine sa te sinucizi singură?Ok. uite cum stă treaba.Și eu am fost „amenințat" cu ceva de genul.„Nu pleca ca imi fac rău" Bun.Am trecut la așteptat, ma gandeam băi oare nu observă ca nu o mai vreau nu vede că m-am plictisit si ca ma scoate din sărite, ba mai mult cand venea si incerca sa ma duca in pat o respingeam odata am impins.o pe pat sa stea locului acolo că mă sufocaBun cum metoda frumoasa si civilizata nu a mers am zis sa devin mai nesimtit.Am plecat din tara.Ma suna, ma stresa ce faci unde esti, cand intru in vacanta vin la tine.(what?!)atunci am luat foc.La insistentele maicămii care era prietena foarte bună cu maicasa am acceptat sa vina.in acest timp ma stresau si prietenii si familia ei.A venit. incepe cosmarul.iar declaratii iar incercari esuate de a ma face sa nu o parasesc.Am recurs la treaba cu inselatul si cat pe fata posibil.„Adi ai pe alta?" „DA!" ..in fine se supara la 2 zile ma suna.„Mi-e dor de tine" Deja era penibil.ii propun iar sa ne despartim.si aud inevitabil„Nu caaa imi fac rau"Ba ia gata fa-ti bagaju si tai-o acasa nu imi pasa ce iti faci numai dispari.S-a intors acasa adevarul e ca 1 luna am stat cu grija cine stie ce face nebuna, dar mai tarziu mi-am dat seama ca era si prea proasta sa faca asta si prea fricoasa.Deci ingnora-l pe prietenu tau. Acesti indivizi se agata de treaba „ma sinucid" pentru ca e singurul mod in care cred ca nu o sa fie parasiti.E viata lui poate sa faca ce vrea, mai explica-i odata cum sta treaba si nu crede tot ce iti spune.
Nu o sa se sinucida in niciun caz si chiar daca o face nu te poate obliga sa fi cu el.
Stiu cum e crede-ma si eu sunt in aceeasi situatie ca tine si nu stiu ce sa fac dar rezit si inceerc k poate nu stiu cv se va intampla bine.
Ma gindeam ca doar mie mi se poate intimpla asa ceva
In primul rand nu te gandi si tu la prostia asta. E adevarat.el iti spune asta doar ca sa te tina aproape. Tu daca nu mai simti nimic pentru el, nu are cum sa te forteze sa-l iubesti. Tu explica-i ca ceea ce simte el acum nu e dragoste ci un fel de orgoliu masculin..simte ca nu o sa mai gaseasca pe altcineva. Asta acum depinde si de varsta lui..si de ceea ce a fost intre voi
Sa se sinucida? si cine-l opreste? scapa societatea de dobitoci, vom fi mai puritani, mai curati! si daca te sinucizi si tu, consider ca nu e mare paguba.mai raman vreo 8 miliarde de oameni pe planeta...
O zice doar ca sa nu te piarda si cu asta te are la mana. Doar nu e handicapat sa o faca, si oricum, nu ar fi vina ta daca o face.