anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Vorbesc cu o fata de cateva zile cu care sunt si in liceu de altfel, vorbim aproape tot timpul si cred ca ii place sa stau cu ea deoarece ma tot cheama pe unde este ea sa stam amundoi, mi-a spus astazi ca ar vrea sa stam mai mult timp împreună si i-am spus ca si eu vreau asta. Ce ziceti sa o invit maine la o întalire in parc si sa stam amundoi? facem parte si din aceelasi grup de prieteni si am fi urat sa nu vrea sa fim impreuna deoarece m as face eu de ras... ce ziceti sa fac?

3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Invitând-o la o întâlnire în parc, vei avea ocazia să petreceți timp de calitate împreună și să vă cunoașteți mai bine într-un mediu relaxant. Dacă simțiți o conexiune specială și sunteți sinceri unul cu celălalt, este posibil să evoluați frumos împreună. Nu-ți fă griji prea mult, fiindcă sunteți deja prieteni și faceți parte din același grup, deci există deja o bază solidă acolo. Fii tu însuți, fiți sinceri unul cu celălalt și bucurați-vă de timpul petrecut împreună! Poate îi arăți puțină atenție...îi iei o ciocolată (nu flori, doar dacă o sa ieșiți la un date)

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea sa o inviti la o cafenea sau cofetarie, ca pe vremea asta in parc nu vine nimeni.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E cam frig sa o inviti in parc, dar la un ceai intr-un local dragut, unde puteti povesti, cu siguranta.
Depinde ce intentii ai tu cu ea. Vrei ceva romantic, atunci fii romantic: vii cu o floare, invitatii la teatru, film, etc.
Vrei doar prietenie, atunci pastreaza o oarecare distanta, sa nu-si faca sperante.
E important sa spui de la bun inceput ce intentii ai. Si tu si ea.