Fii barbat si mai controleaza-ti emotiile,, fii mai detasat, mai indiferent, sa vezi atunci cum o sa fie 'limba' dupa tine.
Gaseste-ti ocupatii, hobby-uri, interese si ai sa vezi cum pica 'zana' pe locul 2.
Nu inteleg care e problema. Ca iti place de ea? E normal sa fim mai "slabi" atunci cand tinem la cineva pentru ca acea persoana devine un punct sensibil pentru noi. Un soft spot.
Nu vad de ce incerci sa te controlezi sa nu te vezi cu ea. Pierzi ocazii multe fiind asa. Nu zice nimeni sa fii un catelus plouat dar daca vrei sa iesi cu fata, iesi. Ce naiba e cu voi? De ce considerati ca a fii putin mai emotiv e un capat de tara? Si de ce vedeti sentimentele ca pe bau, bau? Wtf?
Daca tu nu te simti ok in relatia cu ea atunci nu trebuie sa mai pierzi timpul in aceasta relatie. Nu conteaza ca "merita" ci conteaza cum te face sa te simti pentru ca mai tarziu te vei simti frustrat si o sa existe certuri banale si o sa se termine mai urat.
Pai hai sa-ti dau un exemplu, zilele astea urma sa merg acasa(sunt plecat in alt oras) iar ea este din zona, si efectiv mi-am dat seama ca am vrut sa merg acasa doar pentru ea, adica altceva nu aveam in cap, nu cred ca e ok sa ma las condus de chestiile astea.Eu de fel merg acasa o data la catve aluni iar acum nu stiam cum sa fac sa ajung mai repede .E totul ok pana aici, insa ea cand a venit sa ne vedem aici(in urma cu catvea saptamani) in oras unde stau momentan, ea nu a venit strict pentru mine, avea si alte treburi.Aici apare problema, ea nu a venit strict pentru mine si nici nu cred ca ar fi venit daca nu avea si alte treburi de rezolvat, mi se pare ca as ceda destul de usor daca i-as spune ca doar pentru ea am venit.As putea sa spun ca am venit acasa si sa bag 'n-' motive cum ca am venit acasa pentru altceva, insa m-as mintii pe mine.Suntem doar la inceput, ne-am vazut de 5 ori si la cum o stiu pe ea e prea devreme sa arat atatea lucruri, asa cred, nah.
Nu este inca relatie, nu am intrebat-o.Intr-adevar ne-am apropiat mult in 5 zile cat ne-am vazut si am facut multe impreuna. Poate chiar din motivele pe care le-am enumerat mai sus in intrebare nu am intrebat-o daca ar vrea sa fim impreuna.
Toata treaba e ca ma simt slab, inainte sa ne vedem eram mai dezinvolt si nu saream repede sa o sun la telefon sau ceva.Imi faceam treaba si cand aveam timp povesteam. Dupa ce am vazut-o am impresia ca o prioritizez pe ea cam mult si nu e ok. Vreau doar sa ma stabilizez emotional si nu stiu cum.