Un lantisor sau o bratara la prima intalnire si la ziua ei o cutie de ciocolata si un set de bijuterii sau o esarfa. Incepe prin niste chestii mici si abia apoi adauga ceva la pret. Era sa uit. La prima intalnire da-i si o floare. Eu ti-as mai da un pont. Niciodata sa nu-i daruiesti parfum unei fete, caci gusturiile difera de la persoana la persoana.
Si cadourile au rostul lor, rost pe care aici nu-l gasesc. Un superb buchet de flori este si suficient, dar si foarte decent.
Flori si bomboane cred ca sunt de ajuns la prima intalnire si de ziua ei. clasic ii frumos;
Vorba lui neutrino. Un buchet de flori superb, 2-3 versuri spuse din inima si un „Te iubesc!" sincer fac toti banii.
Daca vorbesti cu ea doar de o luna si ceva si acuam va fi prima data cand va veti intalni eu zic sa nu bagi bani in ea foarte multi, eventual ii iei ceva parfum sau bratara+un buchet de flori...
Dăi cadou un ursuleț uriaș și un parfum, de preferat unul mai scump! Și de ziua ei ii piți da o felicitare!
Prima data ma vad cu ea in 4 patru ochi.
Atunci lasă parfumul.
Un lantisor finut sau un set de parfum mai bunicel nu de ala la 30 de lei parerea mea, sau un simplu trandafir cu o cutie de bomboane si un TE IUBESC daca nu ai un buget mai ridicat.
Mutubal întreabă: