Un lantisor finut sau un set de parfum mai bunicel nu de ala la 30 de lei parerea mea, sau un simplu trandafir cu o cutie de bomboane si un TE IUBESC daca nu ai un buget mai ridicat.
Dăi cadou un ursuleț uriaș și un parfum, de preferat unul mai scump! Și de ziua ei ii piți da o felicitare!
Si cadourile au rostul lor, rost pe care aici nu-l gasesc. Un superb buchet de flori este si suficient, dar si foarte decent.
Daca vorbesti cu ea doar de o luna si ceva si acuam va fi prima data cand va veti intalni eu zic sa nu bagi bani in ea foarte multi, eventual ii iei ceva parfum sau bratara+un buchet de flori...
Un lantisor sau o bratara la prima intalnire si la ziua ei o cutie de ciocolata si un set de bijuterii sau o esarfa. Incepe prin niste chestii mici si abia apoi adauga ceva la pret. Era sa uit. La prima intalnire da-i si o floare. Eu ti-as mai da un pont. Niciodata sa nu-i daruiesti parfum unei fete, caci gusturiile difera de la persoana la persoana.
Flori si bomboane cred ca sunt de ajuns la prima intalnire si de ziua ei. clasic ii frumos;
Vorba lui neutrino. Un buchet de flori superb, 2-3 versuri spuse din inima si un „Te iubesc!" sincer fac toti banii.
Mutubal întreabă: