| Davydd a întrebat:

Vreau sa incep direct laughing
As vrea sa ma combin cu o fata si nu prea imi dau seama ce pot face ca sa ne placem reciproc avand in vedere ca eu o plac pe ea..imi e o colega de clasa si ne intelegem foarte bine. Ceea ce ma deranjeaza este ca ma tine in lantul acela de "friendzone" iar eu nu prea suport sa fiu in aceasta situatie.
In pauze imi duce gandul sa fac cumva sa imi apropii mana mea de mana ei dar imi e prea rusine, ma prinde o emotie gen de aia mare cand incerc sa fac asta si pana la urma nu o fac si regret. Intrebarea mea e daca imi puteti da niste sugestii deoarece vreau fac cumva sa ma placa laughing Mersi!

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Atractia trebuie in mod obligatoriu sa fie reciproca. Pentru a lua nastere o relatie nu este suficient sa existe doar sentimentul de atractie si de iubirea numai a uneia dintre parti. Daca nu reusesti din cauza timiditatii sa-i transmiti dorintele tale in mod direct, incearca prin intermediul unui biletel sau sa ii exprimi in scris pe un site de socializare ceea ce simti fata de ea. Succes.

| R0R0 a răspuns:

Daca esti timid, e nasol.
Ea nu are de unde să stie de sentimentele tale atata timp cat tu nu i le marturisesti.Da-i macar de inteles ca o placi, prin gesturi simple, dar pline e dragoste : o poti ajuta, o poti sustine cand e trista -o binedispui.

| neutrino a răspuns:

Lasa emotiile la o parte si ia fata de mana!

| Davydd explică (pentru corbulalbrosu):

Faza e ca i-am mai spus o data, mai demult si mi-a spus ca e intr-o relatie dar am vorbit cu un prieten bun de-al meu si mi-a spus ca s-au certat. Acum nu stiu cum sa vorbesc cu ea despre subiectul asta avand in vedere ca i-am zis sa ma anunte daca se intampla ceva. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa o impresionezi la carte! Daca inveti foarte bine si ajungi premiant, atunci vine ea si te ia de mana.